Mészáros Lőrinc nem számított rá, hogy válni akar a felesége

Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én.
Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A Blikk egy informátora nyomán arról ír, hogy Mészáros Lőrincék tavalyi válását a feleség, Kelemen Beatrix kezdeményezte.

A közeli ismerős állítólag arról beszélt, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea még csak távolról ismerték egymást, amikor tavaly nyár elején Beatrix úgy döntött, 36 év után, 54 évesen véget vet a házasságának, és új életet kezd.

„A döntés teljesen váratlanul érte a férjét”

– magyarázta a bulvárlapnak az ismerős.

Ez idő alatt Kelemen Beatrix és Joshi Bharat már jól ismerték egymást, hiszen Joshi a Life TV műsorvezetője volt, míg Beatrix a csatorna tulajdonosa (azóta már el is adta a cégét). A közös hangot alighanem az is segített megtalálni, hogy mindkettejük házasságában hasonló problémák mutatkoztak, így nem meglepő, hogy egymásra találtak.

Kapcsolódó hírek