Már el is költözött Felcsútról Mészáros Lőrincé, kiderült, hol talált új otthonra

Legyen neki könnyű a háztartás!

Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én.
Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Már nem Felcsúton, hanem egy budapesti, XII. kerületi ingatlanban van Mészárosné Kelemen Beatrixnak, Mészáros Lőrinc feleségének bejegyzett lakcíme – írja az Mfor.hu az „üzletasszony” céges adatai nyomán.

Arról, hogy Mészáros és Mészárosné válnak, múlt pénteken adott ki közleményt a házaspár, méghozzá rögtön az állami, „közszolgálati” MTI hírügynökségen keresztül. Ez egyébként azért is volt szokatlan húzás, mert Mészáros Lőrinc februárban még azzal hajtott el egy tőle kérdezni merészelő újságírót, hogy ő aztán nem közszereplő.

Mészáros Lőrincné új lakcíme most mindenesetre a Kikelet utcában található, egy 12 lakásos társasházban, a címet szeptember 2-án, két nappal a válás bejelentése előtt jegyezték be.

Az Mfor.hu azt is megemlíti, 2007 és 2009 között ebben az épületben volt bejegyzett lakcíme Huth Gergelynek, a PestiSrácok főszerkesztőjének is, és a közelben több kormányzati, illetve kormányközeli személy építkezése folyik, vagy már elkészült otthona található.

Mészáros Lőrincné új címétől egyébként légvonalban mindössze 4-500 méterre van az az utca, ahol Orbán Viktor lakik, de ilyen távolságra van az Istenhegyi utca is, ahol Schmidt Mária „Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványa” jutott hozzá ingyen egy, addig az állam tulajdonában lévő villaépülethez.

Kapcsolódó hírek