Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Már el is költözött Felcsútról Mészáros Lőrincé, kiderült, hol talált új otthonra

Legyen neki könnyű a háztartás!

Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én.
Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Már nem Felcsúton, hanem egy budapesti, XII. kerületi ingatlanban van Mészárosné Kelemen Beatrixnak, Mészáros Lőrinc feleségének bejegyzett lakcíme – írja az Mfor.hu az „üzletasszony” céges adatai nyomán.

Arról, hogy Mészáros és Mészárosné válnak, múlt pénteken adott ki közleményt a házaspár, méghozzá rögtön az állami, „közszolgálati” MTI hírügynökségen keresztül. Ez egyébként azért is volt szokatlan húzás, mert Mészáros Lőrinc februárban még azzal hajtott el egy tőle kérdezni merészelő újságírót, hogy ő aztán nem közszereplő.

Mészáros Lőrincné új lakcíme most mindenesetre a Kikelet utcában található, egy 12 lakásos társasházban, a címet szeptember 2-án, két nappal a válás bejelentése előtt jegyezték be.

Az Mfor.hu azt is megemlíti, 2007 és 2009 között ebben az épületben volt bejegyzett lakcíme Huth Gergelynek, a PestiSrácok főszerkesztőjének is, és a közelben több kormányzati, illetve kormányközeli személy építkezése folyik, vagy már elkészült otthona található.

Mészáros Lőrincné új címétől egyébként légvonalban mindössze 4-500 méterre van az az utca, ahol Orbán Viktor lakik, de ilyen távolságra van az Istenhegyi utca is, ahol Schmidt Mária „Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványa” jutott hozzá ingyen egy, addig az állam tulajdonában lévő villaépülethez.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz