Várkonyi Andrea: „Csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”

Szereti, ha valaki elért valamit, „saját érdemei, tudása, képzettsége alapján”.

Várkonyi Andrea: „Csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”
Fotó: Facebook/Várkonyi Andrea

Váratlan romantikus, intim részletekkel hoz reménykeltő megnyugvást a Blikk mai száma ebbe a borongós hétfőbe, a bulvárlap ugyanis elolvasta Dr. Várkonyi Andrea új könyvét, melyben az asszony őszintén vall Mészáros Lőrinccel lángra lobbant szerelméről is.

blikk-varkonyi

Fotó: Facebook/Flamingók

„A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is”

– írja a vizuális típusú olvasókat nem kímélő nyíltsággal Várkonyi az És ezt lehet? Jogod van jól lenni című könyvben.

A korábbi tévés, pszichológus arról is értekezik, milyen számára az ideális férfi: „Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.”

?Véégre eljött az, amit nagyon vártam!☺️? Bár elég furcsa, szokatlan érzés a saját könyvemet a polcokon látni! De a…

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on Saturday, November 20, 2021

Várkonyi a könyvében megvallja, korábban soha nem tudott senkivel összeölelkezve aludni, „még egy délutáni szunyókálás erejéig sem”, de a felcsúti Elon Musk ebben is fordulópontot hozott. „Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom” – árulta el az intim titkot Várkonyi.

A Blikk teljes recenziója elolvasható itt, már természetesen annak, aki nem rögtön a könyvesboltba rohan.

Kapcsolódó hírek