Itt vannak a hivatalos fotók Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéről

Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke beszél labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én.
Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke beszél labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Pénteken fogadott egymásnak „örök hűséget” az ország leggazdagabb szerelmespárja, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Nagyságosék azóta már a repülési adatok szerint minden bizonnyal Dubajban múlatják az időt, most pedig megjelentek az első fotók is a menyegzőről.

A hivatalos képeket maga Várkonyi Andrea tette közzé a Facebook-oldalán, azzal a kommentárral, hogy „a képek felhasználása tilos és engedélyköteles”, így ezt most csak így idefújta a szél:

❤️❤️?? ( A képek felhasználása tilos és engedélyköteles)

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on Monday, September 27, 2021

A Blikk megszerezte a lagzi étlapját is, rajta olyan ételekkel, melyekről az átlag magyar valószínűleg még nem is hallott. Az előételek között szerepelt például homár-mangó krémfresch, de volt fésűkagyló-wakame, citrushínár és ázsiai wagyubélszín is. A kevésbé kifinomultabb ízlésűek pedig kaviárt vagy polipsalátát tolhattak az arcukba.

Főételnek felszolgáltak többek között borjú bécsit, bélszínt, libamájat, kacsamellet, de tengeri herkentyűkben sem volt hiány: lazac, tintahal és polip is szerepelt az étlapon. Desszertnek egyebek mellett Macaron lollipopot, Toffifee desszertet és Mont Blanc kockadesszertet lehetett majszolni.

Az Index azt írta, az esküvőn, amelyet az Alcsúti Arborétumban tartottak, tűzijáték is volt, a vendégeket Radics Gigi, valamint Göncz Gábor zenekara szórakoztatta, és olyan ismert személyek vettek részt rajta, mint Dzsudzsák Balázs, vagy a környék fideszes országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán.

Kapcsolódó hírek