Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Itt vannak a hivatalos fotók Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéről

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke beszél labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én.
Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke beszél labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Pénteken fogadott egymásnak „örök hűséget” az ország leggazdagabb szerelmespárja, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Nagyságosék azóta már a repülési adatok szerint minden bizonnyal Dubajban múlatják az időt, most pedig megjelentek az első fotók is a menyegzőről.

A hivatalos képeket maga Várkonyi Andrea tette közzé a Facebook-oldalán, azzal a kommentárral, hogy „a képek felhasználása tilos és engedélyköteles”, így ezt most csak így idefújta a szél:

❤️❤️💍💍 ( A képek felhasználása tilos és engedélyköteles)

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on Monday, September 27, 2021

A Blikk megszerezte a lagzi étlapját is, rajta olyan ételekkel, melyekről az átlag magyar valószínűleg még nem is hallott. Az előételek között szerepelt például homár-mangó krémfresch, de volt fésűkagyló-wakame, citrushínár és ázsiai wagyubélszín is. A kevésbé kifinomultabb ízlésűek pedig kaviárt vagy polipsalátát tolhattak az arcukba.

Főételnek felszolgáltak többek között borjú bécsit, bélszínt, libamájat, kacsamellet, de tengeri herkentyűkben sem volt hiány: lazac, tintahal és polip is szerepelt az étlapon. Desszertnek egyebek mellett Macaron lollipopot, Toffifee desszertet és Mont Blanc kockadesszertet lehetett majszolni.

Az Index azt írta, az esküvőn, amelyet az Alcsúti Arborétumban tartottak, tűzijáték is volt, a vendégeket Radics Gigi, valamint Göncz Gábor zenekara szórakoztatta, és olyan ismert személyek vettek részt rajta, mint Dzsudzsák Balázs, vagy a környék fideszes országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Újabb céget alapított Mészáros Lőrinc

Várkonyi Andrea után Mészáros Lőrinc is szót kért

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: higgadt, bölcs, elképesztő érzéke van a romantikához

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira