Hadházy: Dubajba repülhetett a nászéjszaka után Mészáros és Várkonyi

Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én.
Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Ha valaki izgult, hogy méltó helyen tölti-e a mézesheteit Magyarország leggazdagabb házaspárja, az most megnyugodhat. Hadházy Ákos közzétette a Mészáros Lőrinc által rendszeresen használt luxusgép repülési adatait, amelyek azt mutatják, hogy a gép az „évszázad álomesküvőjének” másnapján Dubajba repült.

„Az örömteli hírt azért teszem itt közzé, mert minden magyar szívét meg kell dobbantsa, hogy a családbarát kormány ügyködésének köszönhetően ennyire javulnak az ifjú házasok anyagi körülményei”

– írt a független politikus a Facebook-oldalán.

Az Évszázad Álomesküvőjének másnapján Dubaiba repült a Nemzeti Gázszerelő által használt luxusgép. Így aki izgult, hogy…

Posted by Hadházy Ákos on Saturday, September 25, 2021

Hadházy arról is írt, a kiszivárgott fotók szerint az esküvői meghívókon a vőlegény neve szerepelt elöl, majd hasonlóan az alcsútdobozi belépést biztosító karszalagokon is „L&A” volt feltüntetve.

„Apró jelzés lehet ez, hogy a Gázos figyel a Főnök szavaira: előbb-utóbb minden asszony a konyhába kerül, és minden nőnek tudnia kell, hol a helye…”

– utalt a képviselő Orbán Viktor pénteki rádióinterjújára, amelyben az „asszonyok” szerepéről, „helyéről” értekezett a nemzet férje/apja/nemzőszerve.

Kapcsolódó hírek