Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Márki-Zay elmondta, miben reménykedik

Négy év munka után „itt állunk a győzelem kapujában”, mondta az ellenzéki kampányzárón.

Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje (b4), Karácsony Gergely főpolgármester (j2), valamint képviselőjelöltek: Tordai Bence (Párbeszéd), Vajda Zoltán (MSZP), Hadházy Ákos (Momentum és Mindenki Magyarországa Mozgalom), Hajnal Miklós (Momentum), Szabó Tímea (Párbeszéd), Csárdi Antal (LMP) és Jámbor András (Párbeszéd) az Egységben Magyarországért kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Madách téren 2022. április 2-án.
Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje (b4), Karácsony Gergely főpolgármester (j2), valamint képviselőjelöltek: Tordai Bence (Párbeszéd), Vajda Zoltán (MSZP), Hadházy Ákos (Momentum és Mindenki Magyarországa Mozgalom), Hajnal Miklós (Momentum), Szabó Tímea (Párbeszéd), Csárdi Antal (LMP) és Jámbor András (Párbeszéd) az Egységben Magyarországért kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Madách téren 2022. április 2-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Négy év munka után „itt állunk a győzelem kapujában” – jelentette ki az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje szombati, budapesti kampányzáró rendezvényükön.

Márki-Zay Péter arról beszélt, hogy négy év alatt az ellenzéki pártok megértették, hogy össze kell fogniuk. Hat párt teljes egységben indul, van egy közös listájuk, rajta három roma képviselővel, és van egy csodálatos programjuk – fogalmazott. A politikus hangsúlyozta,

őszintén hisz a győzelemben és a hitét a fiatalok adják, mert ők fogják meggyőzni a szüleiket majd nagyszüleiket, hogy váltsák le „hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát”.

A hatalom a népé lesz!

A hatalom a népé lesz!A hatalom a népé lesz! – Az Egységben Magyarországért kampányzárója, élőben a Madách térről.#egységbenmagyarországért

Posted by Márki-Zay Péter on Saturday, April 2, 2022

Az eseményen Hajós András zenész is az ellenzék támogatására biztatta a fiatalokat, mondván, megakadályozhatják, hogy a túlhatalom miatt Oroszország sorsára jussunk.

Az imént az alábbi beszédet mondtam el a Madách téren, az ellenzéki kampányzárón:Jó estét kívánok, Hajós András…

Posted by Hajós András hivatalos on Saturday, April 2, 2022

Iványi Gábor lelkész azt hangsúlyozta: „senki nem nyugodhat bele abba, hogy nem szabad”, a választási győzelem után pedig helyre kell állítani az ország belső és külső rendjét, hiszen „ismét a tisztességes kultúrnépek közé akarunk tartozni”. Kijelentette azt is, hogy „szívére tett kézzel” mondja, küzdeni akarnak Ukrajnának a szabadságáért is. Hangsúlyozta azt is: „semmi más szempont, se rezsicsökkentés, se egyéb gyáva szempontok, önző szempontok ne akadályozzanak meg bennünket, hogy mindig az igazságot cselekedjük”.

Az eseményen színpadra léptek az ellenzéki összefogás budapesti országgyűlési képviselőjelöltjei, választókerületüket érintő fejlesztésekről beszélve, az ezekhez szükséges kormányváltás fontosságát hangsúlyozva.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten