Idén már Tiborcz bankjához kell utalni az iparkamara-maffia „hozzájárulást”

Az átutalás közlemény rovatának helyes kitöltési módja.
Az átutalás közlemény rovatának helyes kitöltési módja.

A 2022-es évben már nem a vállalkozás székhelye szerinti területi kamara szedi be a „kamarai hozzájárulásnak” nevezett védelmi pénzt, hanem az országos, ami – hogy, hogy nem – annál a Gránit Banknál tart fenn számlát, aminek többségi tulajdona nemrég került Tiborcz István révén az Orbán családhoz.

A Klubrádió vette észre a Parragh László által vezetett Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztatóját, melyben arról írnak, hogy a vállalkozók ezentúl közvetlenül Tiborcz bankjának lesznek szívesek átutalni a tagdíjakat.

Ez az a tagdíj, amiért cserébe a vállalkozók az égvilágon semmit nem kapnak, célja csupán Parragh sleppjének eltartása. Sőt, emlékezetes húzása volt az elvileg a vállalkozók érdekképviseletére szakosodott szervezetnek, amikor éppen ők kezdeményezték a KATA adónem szigorítását, ezzel hatszoros adóval sújtva a tisztességes kisadózókat is.

A mások pénzén élősködő Parragh egyébként nagy szakértője a pénzügyeknek, korábban azzal szájalt a vállalkozóknak, hogy aki ötezer forintot nem tud kifizetni, az ne vállalkozzon.

Kapcsolódó hírek