Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Parragh László a kamarai tagdíjról: aki ötezer forintot nem tud kifizetni, az ne vállalkozzon

Védelmi pénzt szedő maffiózók sem érvelnek logikusabban.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) Parragh Lászlóval, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökével (b) tanácskozik a Karmelita kolostorban 2020. november 8-án. Szemben Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (k), háttal Nagy Márton miniszterelnöki megbízott, gazdaságpolitikai tanácsadó.
Orbán Viktor miniszterelnök (j) Parragh Lászlóval, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökével (b) tanácskozik a Karmelita kolostorban 2020. november 8-án. Szemben Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (k), háttal Nagy Márton miniszterelnöki megbízott, gazdaságpolitikai tanácsadó. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Parragh Lászlót, a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara elnökét kérdezte a Heti Napló. Ő az a figura, aki elvileg a vállalkozások érdekvédelmére lenne hivatott, valójában azonban folyamatosan a vállalkozók ellen dolgozik: legutóbb pl. abszurd módon ő javasolta az adóterhek növelését, a kata-sok megszívatását a kormánynak.

Az ATV műsora most többek között arról kérdezte Parraghoz, hogy a vállalkozók irányába tett gesztusként a kamarai díjat nem akarják-e eltörölni a koronavírus miatt beállt gazdasági válságra tekintettel.

„Kötelező kamarai tagság nincs, van egy ötezer forintos regisztrációs díj, ami, ha belegondolunk egy olyan kicsi összeg egy vállalkozás tekintetében, ha valaki nem tud egy év alatt ötezer forintot kifizetni, az ne menjen el vállalkozni”

– szájalt Parragh, védelmi pénzt szedő maffiózók érvrendszerét idézve.

A Heti Napló Sváby Andrással teljes riportja ma este 19 órától látható az ATV-n.