Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Közös videóban buzdítanak előválasztási részvételre az ellenzéki pártok vezetői

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Karácsony Gergely főpolgármester, az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson induló politikus, a Párbeszéd társelnöke beszédet mond a kínai Fudan Egyetem budapesti kampuszának létrehozása ellen meghirdetett tüntetésen a Parlament előtt, a Kossuth Lajos téren 2021. június 5-én.
Karácsony Gergely főpolgármester, az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson induló politikus, a Párbeszéd társelnöke beszédet mond a kínai Fudan Egyetem budapesti kampuszának létrehozása ellen meghirdetett tüntetésen a Parlament előtt, a Kossuth Lajos téren 2021. június 5-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Augusztus 23-án kezdik az aláírásgyűjtést az előválasztáson indulni szándékozó ellenzéki miniszterelnök- és képviselő-aspiránsok. Az egyéni jelöltséghez 400, a miniszterelnök-jelöltséghez 20 ezer ajánlást kell összeszedniük.

Összeállt hát az ellenzéki oldal egy közös videóra, és a pártvezetők Jakab Pétertől Gyurcsány Ferencig mindannyian azt üzenik: vegyenek részt minél többen az előválasztáson, mert a szavazókon múlik, hogy kik lesznek azok az emberek, akikkel megkísérelhető az Orbán-rendszer lebontása.

Indul az előválasztás

HOLNAP ELRAJTOL AZ ELLENZÉKI ELŐVÁLASZTÁS!Döntsd el te, ki váltsa le az Orbán-rezsim emberét! Gyere el, és szavazz a demokrácia ünnepén, az ellenzéki előválasztáson szeptember 18. és 26. között! – Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Schmuck Erzsébet, Kanász-Nagy Máté, Fekete-Győr András, Kunhalmi Ágnes, Tóth Bertalan, Szabó Tímea és Karácsony Gergely közös videóüzeneteA holnap kezdődő ajánlásgyűjtésen támogasd Te is a számodra szimpatikus jelölteket, hogy minél többen lehessenek ott a szavazólapokon! Bővebb információkért keresd fel a www.elovalasztas2021.hu oldalt!

Posted by Momentum Mozgalom on Thursday, August 19, 2021

Az előválasztás első fordulóját szeptember 18. és szeptember 26. között tartják, a miniszterelnök-jelöltek esetében lesz egy második forduló is, ha az első körben egyik jelölt sem szerzi meg a szavazatok 50 százalékát.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Brutális, több milliárdos bírsággal lehetetlenítené el az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

ÁSZ: Akkora támadás érte a szuverenitást és a demokráciát a legutóbbi választáson, hogy amiatt még a kampányfinanszírozási jelentés sem készíthető el időben

MCC: imádták a fiatalok a Fidesz-KDNP-t az áprilisi választáson

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz