Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Vonulnak a magyar szurkolók a Puskás Arénába

Magyar szurkolók a Dózsa György úton 2021. június 15-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Portugália ellen lép pályára ezen a napon.
Magyar szurkolók a Dózsa György úton 2021. június 15-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Portugália ellen lép pályára ezen a napon. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Szerencsére a foci Eb kezdetére éppen vége lett az addig rettenetes harmadik járványhullámnak, így ma már több ezer magyar szurkoló vonul a Hősök teréről a Puskás Arénába a 18 órakor kezdődő Portugália elleni labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzésre.

Magyar szurkolók a Dózsa György úton 2021. június 15-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Portugália ellen lép pályára ezen a napon.

Magyar szurkolók a Dózsa György úton 2021. június 15-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Portugália ellen lép pályára ezen a napon.Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A városligeti szurkolói zónától a stadionig le vannak zárva az utcák. Az egyik pontnál a tömeg a dán Christian Eriksent éltette, aki szombaton, a finnek elleni koppenhágai Eb-meccsen összeesett és újra kellett éleszteni. Azóta kórházban tartják megfigyelés alatt, állapota stabil, és már azt üzente, hogy jól érzi magát.

Az M1 propagandacsatorna helyszíni tudósítása szerint négy-öt ezer szurkoló indult el a találkozóponttól a Puskás Arénához, és a környék piros-fehér-zöld színű füstben úszik. A mérkőzésen várhatóan 60 ezren lesznek jelen.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten