Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Apa és fia ütötte és köpte le a német lányokat Budapesten

Hagyományos magyar családmodell: focimeccsen köpködés.

Magyar szurkolók a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzés végén a Puskás Arénában 2021. június 19-én.
Magyar szurkolók a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzés végén a Puskás Arénában 2021. június 19-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A rendőrség elfogta azt a két férfit, akik a gyanús szerint a szerdai portugál-francia Eb-meccsen megütöttek és leköptek két német orvostanhallgató lányt a Puskás Arénában.

A közlemény szerint a budapesti nyomozók négy napon belül azonosították a feltételezett elkövetőket, majd vasárnap délután elfogták a 25 éves G. Martint és az 55 éves apját, G. Csabát. A két férfi ellen garázdaság vétség gyanúja miatt indítottak eljárást, elszámoltatásuk folyamatban van.​

Mint korábban beszámoltunk róla, a két lány a német Bild magazinnak panaszolta el, hogy szivárványos jelképeik miatt a magyarok beszólogattak, mutogattak nekik, majd a meccs után vitába keveredtek a „szurkolókkal”. Ekkor a magyar apa és fia arcon ütötte és leköpte őket.

A dolog szépsége, hogy a lányok szerint az UEFA biztonsági őreitől hiába kértek segítséget, azok a balhés családot hagyták tovább sörözni és gúnyolódni. A rendőrséget sem érezték túlságosan együttműködőnek, hajnali 4-ig váratták a két lányt a hatóságok, mire hajlandóak voltak felvenni a jegyzőkönyvet.