Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Kásler: őszintén, én sajnálom az ellenzéket

Az idős férfi szerint „nem releváns” az ellenzék véleménye, mert nem érdemi dolgokkal foglalkoznak.

Kásler: őszintén, én sajnálom az ellenzéket
Fotó: Facebook/Kásler Miklós

Nagy egészségügyi átalakításról, többek között az aktív kórházi ágyak csökkentéséről és a kisebb kórházaknál egyes funkciók megszüntetéséről szivárogtak ki információk a héten.

Az RTL Klub birtokába került dokumentum sajtóvisszhangját követően a kormány kézzel-lábbal igyekszik arról magyarázni, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóság tervezetéhez nincs közük, nem, dehogy fog abból bármi is megvalósulni.

Most Kásler Miklós is üzent a maga módján, Facebook-videóban. Az erdélyi kiruccanásáról hazatért emberminiszter azt állította, semmiféle városi kórház, járóbeteg-szakrendelő bezárását még csak gondolatban sem mérlegelte a minisztérium. Az az anyag, amiről szó van, csak egy háttéranyag, amit vitára szántak, sőt, ő maga is csak a sajtóban értesült erről!

Az álhírekkel ellentétben egyetlen kórházat sem fogunk bezárni!

Ismét úgy indult el az ellenzéki zümmögő kórus, hogy megint nem tájékozódtak. Az érdemi dolgok nem foglalkoztatják őket, ezért most is úgy jártak mint a bezárt ajtóval. Őszintén sajnálom őket!

Posted by Kásler Miklós on Saturday, June 12, 2021

Kásler szerint úgy indult el az ügyben a „zümmögő kórus”, „kánon szerűen”, hogy nem tájékozódtak, „nem releváns a véleményük”.

„Az érdemi dolgok nem foglalkoztatják az ellenzéket. Őszintén, én sajnálom őket”

– cinikuskodott a videója végén Kásler, aki az egészségügyért is felelős miniszterként végigasszisztálta a világ egyik legrosszabb halálozási mutatójával járó magyar „járványvédekezést”, és amikor mindenki az „érdemi dolgokkal” volt elfoglalva, ő Mátyás király csontjaival legózott a pandémia közepén.

Kapcsolódó friss hírek