Kiderült, ki mentorálja Rácz Zsófiát

Végre kiderült, kinek köszönhető a 22 éves Rácz Zsófia hirtelen magasra ívelő pályája: a fiatalokért felelős helyettes államtitkár a Facebookon számolt be róla, hogy amikor éppen nem Érpataktól Újfehértóig járja az országot olyan friss, mindent megváltoztató felfedezésekért, mint hogy a fiatalok energiaitalt isznak, akkor Navracsics Tibortól tanul a legtöbbet.

„Mentor. Barát. Példakép. ??”

– írta a bizalmas viszonyukról árulkodó fotó mellé, hozzátéve: „Navracsics azon emberek egyike, aki évek óta segít a fiatalokért végzett munkában és akitől a mai napig rengeteget tanulok”.

Mentor. Barát. Példakép. 🙌🏻Navracsics Tibor azon emberek egyike, aki évek óta segít a fiatalokért végzett munkában és akitől a mai napig rengeteget tanulok ☝🏻

Közzétette: Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár – 2020. január 17., péntek

Az egykori közigazgatási és igazságügyi miniszter, volt uniós biztos egyébként újabban a Fidesz partvonalára szorult, legutóbb keményen ki is osztotta pártját, és ezzel mondjuk némileg összhangban áll, hogy Rácz Zsófia is mondott már olyat, ami szöges ellentétben áll a kormány kommunikációjával.

Kiemelt kép: Navracsics Tibor fideszes politikus, egykori közigazgatási és igazságügyi miniszter és Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár. (Facebook/Rácz Zsófia)

Kapcsolódó hírek