Megvan Rácz államtitkár helyettes első nagy felfedezése

Megvan Rácz államtitkár helyettes első nagy felfedezése
Fotó: Facebook/Rácz Zsófia

Szombaton robbant a hír, hogy elindult meghallgatni az ifjúságot a 22 éves helyettes államtitkár, akinek a kedvéért a kormány még törvényt is módosított. Nem volt hiábavaló: Rácz Zsófia máris akkora politikai megállapításokkal tért vissza, mint Churchill óta senki.

Érpatakon például kiderítette, hogy a mezőgazdaságban dolgozó fiatalok legfőbb kihívásai a „generációváltás & korszakváltás”, valamint a digitális átalakulás! De ez még nem minden, a végtelen munkabírású politikus ugyanazon a hétvégén Újfehértón is megfordult, hogy „megnézze, hogyan bírják a fiatalok a 24 órás focikupát”. Rácz Zsófia erre is választ kapott:

„sok energiaitallal”.

Mozgalmas hétvége ??‍♀️1️⃣ nap & 2️⃣ állomás Érpatak ✔️Újfehértó ✔️Érpatakon főleg arról beszélgettünk, hogy milyen…

Posted by Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár on Monday, January 13, 2020

Az érpataki kirándulás kapcsán Hadházy Ákos megjegyezi, ott a fiatalokért felelős helyettes államtitkár olyan autentikus fiatal mezőgazdászokkal találkozott, mint „a nagyon fiatal Nagy István agrárminiszter, Dr. Simon Miklós fiatal országgyűlési képviselő, a még fiatalabb Jakab István OGY-alelnök, Szalay-Bobrovniczky fiatal államtitkár és Gyopáros Alpár fiatal kormánybiztos”.

“Übergáz és vérciki” ? A kamukormány kamuállamtitkára egy kamu-ifjúkereszténnyel egy kamuszervezet kamurendezvényén vett…

Posted by Hadházy Ákos on Friday, January 17, 2020

Kapcsolódó hírek