Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Megszólalt Tarlós: elkövetett hibákról, végkielégítésről, leépülésről is beszélt az Indexnek

Harta ViktorHarta Viktor

29 éven keresztül mindig saját maga irányította a kampányát Tarlós István, a mostani választás során viszont nem csak ő volt a nyeregben, bizonyos elemeivel nem is értett egyet – mondta az Indexnek adott interjújában a volt főpolgármester.

Tarlós szerint a mostani főpolgármesteri kampány fővárosi kompetenciákon kívüli témákról szólt, inkább egy protestszavazásként volt értelmezhető, melynek nem ő és nem is Karácsony Gergely volt a fő okozója, hanem a politikai helyzet. A volt főpolgármester úgy látja, követett el hibákat,

„lehet, hogy megérte volna mégis vitázni Karácsonnyal”,

ugyanakkor nem bánja, hogy nem kell 70 évesen az ellenzéki többségű közgyűlésben küzdenie, többet is alszik napi 2-3 órával, szuvenírként pedig hazavitte a névtábláját.

Talán szeret az Isten, hogy így rendelte. Most van Budapestnek egy új, legitim vezetése. Tegye a dolgát. Nem fogok abba a hibába esni, amibe 2010-ben az akkori ellenzék esett, mikor választás után három nappal Orbán Viktortól már „jobb válaszokat” követeltek

– magyarázta Tarlós.

Arról is beszélt, az emelt, 7,6 milliós végkielégítés nem volt teljesen alaptalan. Akik ez ellen szavaztak, azok szerinte nem ismerik őt, ő sem őket. Azon viszont meglepődött, hogy Demszky Gáborral egyetemben szeretnék kitüntetni díszpolgári címmel, szerinte nehéz egyenlőségjelet tenni kettejük közé, és lehet, hogy ezt Demszky is így látja.

Új megbízatásáról, az országos közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízotti pozícióról Tarlós azt mondta, november elsejei hatállyal kapta meg a megbízást, egyelőre annyit tud, hogy országos feladatkör. Közlekedést tekintve a MÁV, a Volánbusz, a Budapestet érintő elővárosi közlekedési rendszer tartozik majd hozzá, a közszolgáltatások körében víz, gáz, csatorna, távközlés és ezek körében létesítendő műtárgyak képezik a feladatkör részét.

Mint fogalmazott, örült a megbízásnak, de nem a pénz miatt, hanem ennyi év folyamatos, stresszes munka után otthon maradni az szerinte a leépülés előszobája.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Tarlós István már Karácsony Gergely férfiasságát is kétségbe vonja

Tarlós István feljelentést tett a fővárosi korrupciógyanús ügyek miatt

Tarlós bezárná a Libegőt, összevonná a MÁV-ot és a Volánt

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter