Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Máris találtak új pozíciót Tarlós Istvánnak

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Tarlós István főpolgármester kezet fog, miután megállapodást írtak alá a főváros napja alkalmából tartott ünnepségen az Újvárosházán 2018. november 17-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Tarlós István főpolgármester kezet fog, miután megállapodást írtak alá a főváros napja alkalmából tartott ünnepségen az Újvárosházán 2018. november 17-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

„Országos közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottá” bukott fel Tarlós István volt budapesti főpolgármester. Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön közölte, hogy Orbán már kis is nevezte Tarlóst.

Tarlós Magyarország legtapasztaltabb és legsikeresebb önkormányzati szakembere, akinek tudására és javaslataira a miniszterelnök és a kormány is igényt tart

– áll a sajtófőnök által kiadott közleményben.

Orbán már korábban bejelentette, hogy tanácsadóként számít majd a Karácsony Gergellyel szemben alulmaradt Tarlósra, de mostanáig nem lehetett tudni hivatalosan, hogy milyen feladatot is szán a miniszterelnök a volt főpolgármesternek.