5 milliót követel Bayer Zsolt a laptól, amely lebuktatta, hogy 32 ezres lakásban lakik

De ennél is lényegesebb, hogy kiderült: Bayer Zsoltnak fontosak a személyiségi jogok.

5 milliót követel Bayer Zsolt a laptól, amely lebuktatta, hogy 32 ezres lakásban lakik

Múlt heti reménykeltő hír volt, hogy az egekbe szökő budapesti ingatlanárak mellett Bayer Zsoltnak már havi 32 ezer forintból sikerül megoldania a lakhatását, méghozzá nem patinásabb környéken, mint a budai Várban.

A fideszes fröcsögő lakáscserével jutott a kedvező önkormányzati bérleményhez, bár később kiderült, hogy végül a felajánlott pilisszentkereszti csere-vityilló is visszakerült a Bayer-családhoz.

Az ügyes üzleti zsonglőrködésről a 24.hu számolt be, de a lap nem sokáig osztozhatott a publicista örömében: ma azt írták, Bayer jogi képviselője útján helyreigazítási kérelmet küldött a szerkesztőségnek, és ötmillió forint sérelemdíj megfizetését kéri, amiért megsértették a személyiségi jogait.

A máskor 18 éves diáklányokat mocskoló propagandista azt kifogásolja, hogy

azt a valós tényt, hogy Bayer Zsolt a Budai Várban egy 48 négyzetméteres önkormányzati lakást bérel 32 ezer forintért, abban a hamis színben tüntette fel a 24.hu, mintha ez összefüggésben állna Bayer Zsolt politikai hovatartozásával, és a bérleti díjat politikai kapcsolatainak köszönhetően állapították volna meg.

És ilyenről nyilván szó nem lehet, hiszen ugyanitt Lázár János vadászhaverja, vagy Palkovics László miniszter is röhejes árú önkormányzati lakásban kuporog, pedig ők aztán még Bayernél is jelentősebb nímandok.

Kapcsolódó hírek