Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

„Kedves Zsoca, akkor is hazudsz, ha kérdezel. Egyrészt 10 éve szerencsére nem is ismerjük egymást. Juditot is kb. 5 éve láttad először”

– üzente Magyar Péter Bayer Zsoltnak a Mandiner kommentszekciójában, miután Bayer egy mai véleménycikkében azt állította, hogy

„nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével”.

(Mellékszál, hogy vajon milyen morális, erkölcsi tartás lehet a Fideszben, ha „nagyjából 10 éve” tudtak egy párttársuk – egy nő! – állítólagos bántalmazásáról, mégsem tettek semmit…)

Bayer Zsolt a tegnap publikált hangfelvétel kapcsán azt írta, Magyar szerinte „az igazi nárcisztikus pszichopatákra jellemző módon manipulálja az egész beszélgetést, a kérdéseknek álcázott állításokat adja a másik szájába, s mindent úgy irányít, hogy elhangozzék az, amit ő akar.” Emellett – idekeverve még Trumpot –, beleszáll a feministákba és jogvédőkbe is, mondván, most „kussolnak” a vélt politikai haszon miatt.

„Másodszor, szerintem te pont ne beszélj nőkről, a te szádból nem hiteles. Emlékszel, mit mondtál az előző EP választás után, szokás szerint ittasan, a győzelmi bulin Ungár Klára kapcsán? Ha nem, segítek feleleveníteni az emlékeket”

– válaszolta még Varga Judit volt férje Bayernek.

Hogy egyébként a Magyar Péter-jelenség mennyire válságüzemmódba küldte a kormánypárti propagandagépezetet, azt jól mutatja, hogy a volt igazságügyi miniszter Hajdú Péter bulvárműsorában fog beszélni a házasságukról szerda este.

Kapcsolódó friss hírek