Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

A fideszes mamelukok elkezdték parancsra siratni Varga Juditot, az ország jelenleg talán legrettenetesebben sorsú asszonyát

Juhász Hajnalka KDNP-s országgyűlési képviselő (b) és Böröcz László fideszes országgyűlési képviselő (b2) a Fidelitas "Fáklyagyújtás az üldözött keresztényekért" elnevezésű megemlékezésén, az Egyetem téri Kisboldogasszony-templom falánál lévő hősi emlékműnél 2018. december 17-én.
Juhász Hajnalka KDNP-s országgyűlési képviselő (b) és Böröcz László fideszes országgyűlési képviselő (b2) a Fidelitas "Fáklyagyújtás az üldözött keresztényekért" elnevezésű megemlékezésén, az Egyetem téri Kisboldogasszony-templom falánál lévő hősi emlékműnél 2018. december 17-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Központi utasításra oszthatják meg sorban Varga Judit Facebook-posztjait a kormánypárti képviselők – vette észre a Telex.

A lap azt írtja, a Fidesz prominenseinek hirtelen mind egyszerre jutott eszébe, hogy „Veled vagyunk Judit”, „Sok erőt, Judit!” és hasonlók kíséretében ömlengjenek a Facebookon, miután Varga Judit tegnap úgy ébredt, hogy hát őt tulajdonképpen évek óta családon belül erőszakolta Magyar Péter!

Vargáról ugyanis kedden egy hangfelvétel került elő, melyen olyanokról beszél, hogy Rogán Antalék bejárnak az ügyészségre nyomozati anyagokat megmásítani – na, ehhez az egykori igazságügyi miniszternek most már pont nem akadt egy szava sem, ellenben hosszú Grimm-mesét költött arról, micsoda megpróbáltatásoknak volt kitéve a házassága alatt.

A Telex gyűjtése szerint a kormánypártok választókerületi elnökei és országgyűlési képviselői pár kivétellel fegyelmezetten, katonás rendben nekiálltak megosztani Varga Judit legalább egy mismásolását, de az igazán szorgalmas képviselők még kommentálták is pár mondattal, vagy egy korábbi közös képpel fejezték ki a támogatásukat.

„Megrendülten olvastam Varga Judit, korábbi igazságügyi miniszter sorait. Minden jóérzésű ember szíve összeszorul, ha belegondol, mit élt át éveken keresztül. (…) Bátor vagy és erős, meglépted mindazt ami sokak számára ad reményt és útmutatást”

– írta például Tuzson Bence, azt már ő sem részletezve, hogy mégis mi közünk egy család belső ügyeihez, mi ez az egész, milyen hangfelvételről (nem) beszélt Varga, és végülis mi hallható azon.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten