Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Varga Judit reagált Magyar Péter hangfelvételére: „Döbbenet, tényleg megtette”

Varga Judit reagált Magyar Péter hangfelvételére: „Döbbenet, tényleg megtette”
Fotó: Facebook/Varga Judit

Kedden közzétette Magyar Péter azt a titokban készített hangfelvételt, aminek a rögzítése előtt Varga Judit egykori igazságügyi miniszter, Magyar volt felesége állítólag arról beszélt neki, hogy

„ez egy maffiakormány, amiből nem lehet kiszállni”.

Varga nem sokkal a hangfelvétel kikerülte után Facebook-oldalán reagált.

„Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve. Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített a közös otthonunkban és azt politikai céljai elérése érdekében most felhasználta. Egy ilyen ember nem méltó semmiféle bizalomra”

– kezdte bejegyzését meglehetősen egybecsengően azzal a narratívával, amit a kormánypropaganda sulykol napok óta, vagyis hogy azért nem kell foglalkozni a hangfelvétel lényegi tartalmával, mert Magyar „milyen ember”.

Varga részéletesen ír kapcsolatukról és „arról az időszakról”, amikor a fideszes nő szerint verbális és fizikai erőszak is akadt bőven.

Egy ponton olyanokat is felelevenít, miszerint Magyar Péter

„Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket és a hátamhoz vágta őket. A könyvek egy része átesett rajtam és mellettem a földön landolt. Jól emlékszem, mert másnap reggel én raktam rendet. Aztán levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti.”

„Ennek a felvételnek is ez a kontextusa. Ő már készült. Nem a családja vagy a felesége megvédésére, hanem a kegyetlen zsarolására” – összegez Varga, tudatva, hogy büszke arra, hogy az Orbán Viktor vezette kormány igazságügyi minisztere lehetett és arra, hogy a Fidesz tagja.

Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve.Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam,…

Posted by Varga Judit on Tuesday, March 26, 2024

A Facebook adatai szerint egyébként Varga Judit közösségi oldalának 6 kezelője is van, vagyis nem tudni, hogy a (kormánysajtó szófordulatait bőszen használó) posztot valóban Varga írta-e, esetleg mennyiben szorgalmazták felsőbb szintekről.

Kapcsolódó friss hírek