Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Varga Judit: „A Péter kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban”

„Hallgattassék meg a másik fél is,” kéri Hajdú Péter.

Varga Judit egykori igazságügyi miniszter Hajdú Péter bulvárműsorában.
Varga Judit egykori igazságügyi miniszter Hajdú Péter bulvárműsorában.

Varga Judit egykori igazságügyi miniszter (újabban családon belüli erőszak áldozata) szerda este 8 órától videóban is elmagyarázza, milyennek élte meg a Magyar Péterrel töltött házas éveit – derül ki Hajdú Péter beharangozójából.

Eszerint a celebekkel interjúzó nyomorpornós stúdiójában dagasztja tovább a Rogán-művek a ránk egyáltalán nem tartozó családi ügyet, miközben

a hangfelvétel-botrány közvéleményre igenis tartozó részéről, Rogán Antalék korrupciós érintettségéről igyekeznek elterelni a figyelmet.

Varga az előzetes szerint arról beszél majd, hogy (Magyar Péter): „Folyamatosan azzal próbált meg sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsi hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani. Hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába.”

„Ilyen állapotban éltem én! Állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van. Attól féltem, hogy nem fogja abbahagyni az abúzust. És a Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban”

– ígéri még a beharangozó.

Kapcsolódó friss hírek