Bayer Zsolt havi 32 ezer forintért bérel lakást a Várban

Bayer Zsolt havi 32 ezer forintért bérel lakást a Várban

Lázár János vadásztársa, Habsburg-Lotharingiai Mihály és Palkovics László után a nemzet mocskosszájú prókátoráról, Bayer Zsoltról is kiderült, hogy potom pénzért bérel önkormányzati lakást a Várnegyedben, Orbán Viktor új, „puritán” irodájától néhány száz méterre.

A Budavári Önkormányzattól kikért adatokra hivatkozva írja a 24.hu, hogy a publicista 2018 szeptemberben lakáscserével jutott hozzá a 49 négyzetméteres ingatlanhoz, 2019. február 20-a óta pedig ez a lakcíme.

A lakásért költségelvű lakbért fizet, havonta 31.737 forintot.

A 24.hu megjegyzi, az egyik legnagyobb ingatlanportál hirdetési között több kiadó Úri utcai lakás is található, a hasonló méretű ingatlanokért piaci alapon ennek a díjnak a tízszeresét is elkérhetik. Ráadásul a Bayer Zsolt által fizetett bérleti díjnál még az önkormányzat által megszabott piaci árak is jóval magasabbak, egy 45 négyzetméteres ingatlan esetén 83 ezer forintos induló bérleti díjat határoztak meg.

A 24.hu megkereste Bayer Zsoltot, aki arról hablatyolt,

  • az önkormányzati lakásért egy budai agglomerációban lévő, hetven négyzetméter alapterületű kertes házat adott, de sem az értékét, sem a helyét nem árulta el;
  • számlákkal igazolható módon állítólag tízmillió forintot költött a lakás felújítására;
  • az általa fizetett bérleti díj ugyanannyi, mint az előző lakóé volt, és mint mindenki másé a házban.

Bayer nem hazudtolta meg magát, és a szokásos stílusában kinyilatkoztatta,

„szokjanak le végre arról, hogy mindenkit baszogatnak, aki merészel a várban lakást szerezni magának ilyen módon”.

Ezek is érdekelhetnek