Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Kovács László: „Kinevetnék Magyarországot, ha most jelentkezne EU-tagnak”

Kovács László korábbi külügyminiszter, uniós biztos, az MSZP volt elnöke szerint a mostani Fidesz már nem az a párt, amely annak idején csatlakozott az Európai Néppárthoz, és a szocialista politikusnak az az érzése, hogy Orbán Viktor ki akarja kényszeríteni pártja kizárását az EPP-ből.

Kovács László az Európai Bizottság korábbi biztosa, volt külügyminiszter sajtótájékoztatója:Küszöbön Orbán bukása?Magyarország külpolitikai elszigetelődéséről és Katarina Barley látogatásáról.

Posted by Magyar Szocialista Párt on Sunday, March 24, 2019

Kovács László vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: szerinte egyáltalán nem meglepő, ami történt a Fidesz és az EPP viszonyában, hosszú ideje látszódtak bizonyos erre utaló jelek. Nem hiszem, hogy napirendre tűznék a mostani Fidesz néppártba történő felvételét – jegyezte meg.

Európai biztosi tapasztalataira hivatkozva arról is beszélt: ha a mai Magyarország jelentkezne az Európai Unióba csatlakozásra,

„nevetnének egyet rajta” a demokrácia, a szabadságjogok és jogállamiság teljesítményét tekintve, hiszen ezek alapvető feltételek az unióhoz való csatlakozásnak.

Hol van az az Orbán Viktor, aki annak idején az emberi jogok, a szabadságjogok, a demokrácia mellett érvelt? – tette fel a kérdést Kovács László, majd azt mondta: „ez az Orbán Viktor (…) Putyin ölében” van, és nagyon jól érzi magát diktátorok társaságában.

Kapcsolódó friss hírek

Most jött! Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautó riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat

Benyújtotta a PedoFidesz az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

Kiadták a riasztást: szerdán 6 megyét ér el a durva zivatar

Leitatott, bedrogozott egy kiskorút egy férfi, hogy abuzálja, egy másikkal egy gyermekotthonban „végzett szexuális cselekményt”

Sokkoló drágulás: ennyivel fizethetünk többet idén a Balatonnál