Belföld

Te rohadék! Te szar alak! – Újabb fideszesnek gurult el a gyógyszere, nagyon pánikolhatnak

Gazdaság

Újra 400 fölött az euró árfolyama, másfél éves mélypontra romlott a forint

Külföld

Újra elmeszelték Orbán maffiaállamát Strasbourgban: „Meg kell védeni a magyar társadalmat a kormányától”

Orbán úgy tudja, az Európai Bizottság és az Európai Néppárt vezetője meg akarja buktatni a magyar kormányt

Szerinte már az is eldöntött, hogy a helyére Magyar-Dobrev koalíciót szeretnének a háttérben munkálkodó sötét erők.

orban-radio

Nagyon betalálhatott Orbán Viktornál, hogy Strasbourgban a világ szeme láttára napokon át sorozták a magyar miniszterelnököt és a korrupt, hazánkat az unió legszegényebb országává tevő politikáját.

Orbán ugyanis a ma reggeli Kossuth rádiós propagandaszónoklatában már arról magyarázott, hogy kívülről akarják megbuktatni, méghozzá az Európai Bizottság (EB) és az Európai Néppárt vezetője, Ursula von der Leyen és Manfred Weber!

Orbán Viktor a magyar uniós elnökség szerdai európai parlamenti programismertetőjét követő vitát úgy értékelte, hogy szerinte az a tényeket mellőzte, gyűlölködő volt és nem törődött Európával, az európai emberekkel, csak a támadás jellemezte.

Ennek azért némileg ellent mond, hogy Magyar Péter konkrétan annyi „tényt” sorolt fel az Orbán-rendszer bűnei közül, hogy végül úgy kellett belefojtani a szót.

A kormányfő szerint ugyanakkor a vita arról szólt, hogy meg akarják buktatni a magyar kormányt és helyére az európai szocialisták Dobrev Klárát, a néppárt pedig a Tisza Pártot Magyar Péterrel akarja kormányon.

Világossá tették, hogy ez az a koalíció, amit szeretnének és amelynek a házassága meg is történt a szemünk előtt – állította Orbán, miközben ilyen házasságot valószínűleg csak ő lát: Magyar és a DK is elég világossá teszik nap, mint nap, hogy ki nem állhatják egymást.

Orbán ezután még azzal cukkolta a kormánypárti állami rádió hallgatóságát, hogy „a két fél” szerinte meg is mondta, hogy készen állnak arra, hogy teljesítsék, amit Brüsszel követel: Magyarország beszáll a háborúba Ukrajnával, támogatják a brüsszeli migrációs politikát, vagyis be kell engedni a migránsokat, a család- és a gyermekvédelmi törvényeket el kell törölni, és bele kell szállni a gazdasági, kereskedelmi háborúba – hordott össze hetet-havat.

Kapcsolódó hírek

Már látszik, milyen időnk lesz a hétvégén

Nagy baleset az M1-esen, többen megsérültek

Orbán most egymillió forintos átlagfizetéssel hülyíti az EU legszegényebb országát

Magyar Péter a propagandamédia bojkottjára szólított fel a szombati tüntetésen

Megszavazta az EU a Kínában gyártott elektromos autókra kivetendő büntetővámot

Dermesztő vádbeszéd, ahogy perceken át sorolta Orbán Viktor bűneit Magyar Péter az EP-ben 

Sortűz Orbán Viktorra az EP-ben: „az orbáni rezsim alapja a korrupció”, „meg akarjuk tartani a magyarokat, de Orbán Viktort nem”

Orbán bejelentette, hogy „Magyarországon a migránsok száma nulla”, de azt mindet Brüsszelbe fogjuk szállítani

Strasbourgban vágták Orbán arcába, hogy hazaáruló: rémülten pislogott a miniszterelnök