Gazdaság

Nagyot drágul a benzin szerdától, mutatjuk

Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

A Fidesz Márki-Zaynak: „Ön ettől a kormánytól semmilyen támogatást nem fog kapni”

Megbüntetik a hódmezővásárhelyieket, amiért nem jól szavaztak.

Harta ViktorHarta Viktor
A Fidesz Márki-Zaynak: „Ön ettől a kormánytól semmilyen támogatást nem fog kapni”
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A hódmezővásárhelyi Fidesz frakcióvezetője szerint a kormány nem fogja támogatni a Márki-Zay Péter vezette várost, mert a polgármester kormánykritikusnak merészel lenni.

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba, beszéljünk nyíltan. Ön hetente szervez forradalmat a kormány megdöntésére… önnel senki nem tárgyal, ön ettől a kormánytól semmilyen támogatást nem fog kapni”

– idézte Hegedűs Zoltánt, a hódmezővásárhelyi Fidesz frakcióvezetőjének helyi közgyűlésen elhangzott meglepően őszinte szavait hvg.hu.

A grémium harmadszorra tudott elfogadni egy meglehetősen feszes büdzsét. Ehhez az is kellett, hogy a helyi Fidesz kitalálta: a város adjon egymilliárd forintot kórházfejlesztésre, miközben csökkentsék az építményadót, és mindehhez pedig hitelt se vegyenek fel.

Az első olvasatra is pénzügyileg irreális javaslatnak egyértelműen a szívatás a célja, és nyilván a kormánypártnak kedvező fordulat lenne, ha a tavaly év elején elveszített Hódmezővásárhely egyre rosszabb helyzetbe kerülne Márki-Zay irányítása alatt.

A polgármester ellen egyébként folyamatosak a támadások, nemrég egy Fidesz-közeli szervezet kezdett a kormányéhoz kísértetiesen hasonlító plakátkampányba Márki-Zay ellen, a kormánypárti média pedig a polgármester feleségét mocskolja.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke

Márki-Zayék odacsaptak a harácsoló csuhásoknak: korábban egyházi „tulajdonú” ingatlanok átadását tagadta meg a hódmezővásárhelyi közgyűlés

Száz embert rúgnak ki az év végén Makón és Hódmezővásárhelyen

Vérengző férfi rúgta rá az ajtót egy családra csütörtök hajnalban Hódmezővásárhelyen, két embert meg akart ölni

Három napig feküdt holtan egy idős férfi egy hódmezővásárhelyi nyugdíjas lakóparkban, mire megtalálták

Mi történik? Polt Péter kezdeményezte egy MSZP-s téglájuk mentelmi jogának felfüggesztését