Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bayer Zsoltékat is bevetik Márki-Zay ellen a hódmezővásárhelyi rádióban

Retro zenével, gamer-magazinnal, Bayer Zsolttal és Rékasi Károllyal mérnek újabb csapást a polgármesterre.

Nagy dobásra készül a Hódmezővásárhelyen és néhány környező településen fogható Rádió 7 nevű adó – újságolta a Fidesz-közeli Vásárhely24.com.

A jövő héttől megújuló adón közéleti magazint vezet majd Jeszenszky Zsolt, és „olyan újságírókkal” beszélget az országot, a térséget és a Márki-Zay Péter által irányított Hódmezővásárhelyet érintő legfontosabb kérdésekről, mint

Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, vagy Apáti Bence.

A rádió reklámhangja pedig az a Rékasi Károly lesz, akinek fia, Zsigmond egy rövid ideig aktív szerepet vállalt a parlamenti választásokat követő tüntetéssorozatban.

A 444.hu megjegyzi, a rádiót is működtető Kisbíró Kft.-t ősszel vette meg Rákay Philip, a Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyettese, Csepreghy Nándor, a Lázár János vezette Miniszterelnökség volt miniszterhelyettese és államtitkára, illetve Bada János, Lázár gimnáziumi osztálytársa, aki annak a Zrt.-nek a tagja, ami a Lázárhoz köthető vadászkastélyt is működteti.

Hódmezővásárhelyen újabban nagyon felpörgött a kormánypropaganda: pénteki hír volt, hogy egy Fidesz-közeli egyesület 860 ezer forintért rendelt Márki-Zay Pétert gyalázó óriásplakátokat, melyeken Soros Györggyel magyarázzák el a helyieknek, hogy mit kell gondolniuk a polgármesterükről:

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz