Kálmán Olga kitálalt a töketlen ellenzéki pártokról

Tudtuk, csak nem sejtettük rovatunk.

Gulyás Márton Youtube-műsora, a Partizán vendége volt Kálmán Olga. Az ATV-t és a HírTV-t is megjárt egykori műsorvezetővel Gulyás arról beszélgetett, hogy hogyan üresedik ki a politika, és hogy “az ellenzék még arra is egyre kevésbé alkalmas, hogy saját hangja, saját ügyei legyenek”.

Kálmán egy ponton (a videón 7:30-tól) egészen bizarr részleteket is elárult az Egyenes Beszéd és az Egyenesen műsorok kulisszatitkaiból, arról, hogy az ellenzéki pártok képviselőit rendszeresen úgy kellett bekönyörögni a stúdióba, hogy szólaljanak már meg egy-egy hír kapcsán:

Nem héba-hóba, hanem napi szinten fordult elő az elmúlt legalább 10 évben, hogy mi szóltunk a pártok sajtóosztályainak, hogy este nagyon szeretnénk foglalkozni a nem tudom… a Margit híd felújításával, a kórházi elbocsátással, az orvoselvándorlással, a kórházi fertőzéssel, a felsőoktatással… Tehát mi mondtuk azt, hogy hiszen pezseg a téma, legyenek szívesek ők is csináljanak valamit, hogy estére legyen megszólaló ebben az ügyben. És akkor mi próbáltunk sakkozni, hogy tegnap ennek a pártnak szóltunk, akkor ma szóljunk már a másik párt sajtóosztályának, hogy legyenek szívesek rámozdulni.

Kapcsolódó hírek