Időjárás

Újabb havazás érkezik vasárnap, ezúttal itt kell rá számítani

Baleset

Elfogták az orosz-magyar kettős állampolgárt, aki Solymáron két nőt gázolt el a zebrán, majd hazament gondolkodni

Tech

Megint változik a Facebook és az Instagram, ez történik az üzeneteinkkel

Curtis: „Megvan az oka, hogy én inkább a Fidesz felé húzok”

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Részlet a Partizán műsorából.
Részlet a Partizán műsorából.

Széki Attila, Curtis volt Gulyás Márton vendége a Péntek Esti Partizán legutóbbi adásában. A beszélgetés során szó esett anakronisztikus futballrajongásról, az ukrán háborúról, erőszakról, prostitúcióról, kábítószerről, barátságról és Gáspár Győzőről is.

A Fidesznek hízelgő Győzike kapcsán került szóba Curtis politikai hovatartozása, miután Gulyás megkérdezte tőle, elképzelhető-e, hogy a jövőben ő is a Romantic frontemberéhez hasonló színvallásra kényszerül.

„Nálam ez nem titok, hogy egyébként én inkább a Fidesz felé húzok. Ennek megvan a családi oka, pont a labdarúgás, én ugye abban nőttem fel, amikor Orbán Viktor odajárt. Amikor kölyök voltam, én azt láttam, hogy Gyurcsányék belelövettek a tömegbe, és nekem ezek megmaradtak. Én ugyanúgy, mint minden másban, leegyszerűsítem, ezt láttam, ezt érzem, és kész. De azt, hogy én pénzt fogadjak el azért, hogy fölléphessek, én ilyet nem…”

– fejtette ki álláspontját Curtis.

Az újpesti rapper Szijjártó Péterről is jó véleménnyel van. Úgy véli, a külügyminiszter rettentően sokat dolgozik. Szijjártó jachtos botrányával kapcsolatban viszont nem volt képben:

„Ilyen volt?”

– kérdezett vissza Curtis, és azzal intézte el az ügyet, hogy ő nem követi a politikát, de amit Szijjártó Instagramján lát, az számára azt sugallja, hogy a miniszter strapabíró.

Szóba került még az az eset is, amikor Curtis közösségi oldalán védte meg a kormányt a rezsicsökkentés korlátozásának bejelentése után. „Ugye most nem gondolja senki komolyan, hogy a miniszterelnök miatt van világválság az energiaszektorban?” illetve „Akinek vicces a rezsicsökkentés, az kérje, hogy neki ne járjon” – írta 2022 júliusában a rapper.

Curtis tavalyi posztját azzal magyarázta, hogy elege lett abból, hogy bármi rossz történik, azért mindig a Fidesz a hibás. Majd mikor a riporter szembesítette vele, hogy a kormánypárt saját választási ígéretét szegte meg a rezsicsökkentés kiherélésével, azzal jött, hogy ő ehhez nem ért. Curtis úgy emlékezett, hogy amikor a Fidesz a rezsivédelmes választási kampányát kezdte tolni, még nem tudták, hogy háború lesz – holott akkor már egy hónapja tartott.

Ezek is érdekelhetnek

Győzike rátett egy lapáttal: focis valóságshow-t indít

Itt a vége, Győzikének elege lett: feljelentést tesz a Fradi legendás vezérszurkolója

Curtis Gáspár Győzőnek: „Te napraforgó patkány”

„Árok partján őzike…” – Győzike a Ferencváros–Újpest mérkőzésen is kapja az ívet

Kis híján tragédia érte Szijjártó Pétert, egy atya sietett a segítségére

Orbán Viktor kiáll a sajtó elé, ekkor kaphatja a kínos kérdéseket