Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

„Megfosztási eljárást” kezdeményeznek a pedofilsimogató Novák Katalin köztársasági elnök ellen

„Megfosztási eljárást” kezdeményeznek a pedofilsimogató Novák Katalin köztársasági elnök ellen
Fotó: Facebook/Novák Katalin

A Demokratikus Koalíció parlamenti frakciója méltatlansági eljárást kezdeményez Novák Katalin köztársasági elnök ellen – jelentette be hétfőn Kálmán Olga, az ellenzéki párt frakciószóvivője, úgy indokolva:

„nem lehet egy pedofilsimogató Magyarország legmagasabb közjogi méltósága”.

Kálmán Olga emlékeztetett, pénteken derült ki, hogy a fideszes államfő tavaly elnöki kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét, aki falazott a pedofil igazgatónak. Hozzátette, hogy K. Endre szexuálisan bántalmazott gyermekeket próbált rávenni arra, hogy hamis vallomásokat írjanak alá arról, hogy nem történt velük semmi.

Méltatlansági eljárást kezdeményezünk Novák Katalin köztársasági elnök ellen!

Nem lehet egy pedofilsimogató Magyarország legmagasabb közjogi méltósága. Méltatlansági eljárást kezdeményezünk Novák Katalin köztársasági elnök ellen.Kövesd élőben, és oszd meg Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció frakciószóvivőjének sajtótájékoztatóját!🇭🇺 🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Monday, February 5, 2024

Aki egy ilyen embernek, egy „pedofilnak falazó bűntársnak kegyelmet ad, az maga is pedofilsimogató, és méltatlan arra, hogy Magyarország köztársasági elnöke legyen” – szögezte le Kálmán Olga.

Korábban a Jobbik és a Momentum is lemondásra szólította fel a fideszes köztársasági elnököt, az egyik áldozat pedig azt üzente Nováknak: „szégyellje magát”.

Eközben a (máskor harcos pedofilellenes, családbarát, keresztény) állami propagandasajtó névtelen cikkekben kezdte mosdatni a pedofília-pártoló igazgatóhelyettest: többek között olyan bornírtságokkal bagatellizálva a dolgot, hogy K. Endre „számos sportágban edzői diplomával rendelkezik”, vagy hogy „erdélyi családból származik”.

Kapcsolódó friss hírek