Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

A Jobbik is lemondásra szólította fel a pedofilpárti Novák Katalint

Novák Katalin köztársasági elnök fideszes fülbevalóval.
Novák Katalin köztársasági elnök fideszes fülbevalóval. Fotó: Debreceni Nap

A Jobbik-Konzervatívok szerint Novák Katalin államfő méltatlanná vált pozíciója ellátására azzal, hogy elnöki kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon pedofil bűncselekményekhez „asszisztáló” igazgatóhelyettesét, ezért Brenner Koloman az ellenzéki párt nevében lemondásra szólította fel az államfőt.

Brenner vasárnap este a Sándor-palota előtt tartott sajtótájékoztatóján jelezte: a Jobbik-Konzervatívok parlamenti frakciójának tagjai levélben szólították fel lemondásra Novák Katalint, a kezdeményezéshez várják a Országgyűlés minden képviselőjének csatlakozását.

Brenner Koloman azt is szorgalmazta, hogy

„legyen közvetlenül megválasztott köztársasági elnök hazánkban, aki nem pártutasítást hajt végre, (…) hanem valóban a nemzet egységét képviseli, és elnöki kegyelmet abban az esetben ad, amikor arra nagyon nyomós morális vagy egyéb politikai indokok vannak. Ebben az esetben ez nincs így, ezért méltatlanná vált Novák Katalin az elnöki pozícióra”.

Emlékezetes, a bicskei gyermekotthon lakói hosszú éveken át tűrték azt, hogy az igazgató szexuálisan molesztálta őket. Tavaly áprilisban azonban elnöki kegyelmet kapott az igazgatóhelyettes, aki asszisztált mindehhez, sőt hamis papírok aláírására is rávett volna gyermekeket.

Korábban már a Momentum is lemondásra szólította fel a(z ezek szerint meglehetősen sajátosan) „családbarát, keresztény” fideszes köztársasági elnököt, az egyik áldozat pedig azt üzente Nováknak: „szégyellje magát”.

Kapcsolódó friss hírek