Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Sosem késő: magyar rendőrök indultak Macedóniába

Remek ritmusérzék, pont most jött be onnan egy útlevél nélküli bűnöző.

A határok védelmének megerősítésére magyar rendőri kontingens indult Szerbiába és Macedóniába – közölte a rendőrség azon a napon, amikor a teljes macedón és magyar média azt találgatja, hogyan jöhetett be Magyarországra a börtönbüntetése elől menekülő macedón bűnöző-migráns.

Na, de vissza a rendőrhumorhoz.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint Macedóniába 30, Szerbiába 15 rendőr utazik, aki járőrszolgálatot lát majd el a jogellenes határátlépések megelőzéséért és felderítéséért, illetve közreműködik az embercsempészek és az illegális migránsok előállításában. A szakértők nemcsak a határ közvetlen közelében teljesítenek szolgálatot, hanem mélységi területeken is.

Mindkét kontingens terepjáró szolgálati gépkocsikkal, éjjellátó készülékekkel, kézi hőkamerákkal, a Macedóniába utazó kontingens mobil hőkamerával is támogatja az érintett határszakasz védelmét.

A Macedóniában és Szerbiában eljáró magyar rendőrök saját szolgálati felszerelésükkel látják el feladataikat, intézkedési jogosultságukat a macedón, illetve szerb fél irányítása, felügyelete mellett gyakorolják.

A macedón-görög és a szerb-bolgár határ megerősítésére kiutazó magyar rendőri kontingensek tagjait Halmosi Zsolt rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes búcsúztatta Budapesten, a Készenléti Rendőrség központi objektumában – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz