Belföld

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Belföld

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Belföld

Tudják fokozni: presbiterré választotta K. Endrét a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után

Orbán: Sanghaj a legmagyarabb kínai város

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a magyar pavilon megnyitásán a Kínai Nemzetközi Import Expón Sanghajban 2018. november 6-án.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a magyar pavilon megnyitásán a Kínai Nemzetközi Import Expón Sanghajban 2018. november 6-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A magyar vállalatoknak lesz helyük Kínában – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sanghajban, az első Kínai Nemzetközi Import Expón (CIIE) felállított magyar országpavilont megnyitó beszédében.

Kínai látogatása zárónapján a kormányfő a kíséretében lévő tárcavezetők – Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Nagy István agrárminiszter – jelenlétében nyitotta meg az expó egyik díszvendégeként kiállító Magyarország pavilonját, ahol az érdeklődők például magyar élelmiszerekkel ismerkedhetnek.

Orbán Viktor szerint büszkeségre ad okot, hogy sikerült áthidalni a Magyarország és Kína közötti hatalmas távolságot, ennek eredményeként ugyanis magyar vállalatok megtalálhatják a számításaikat Kínában.

Felidézte hétfői tárgyalását Hszi Csin-ping kínai államfővel, akivel abban maradtak – mondta -, hogy „közösen fogjuk építeni azt a jövőt, amelyben a magyar cégeknek is lesz helyük majd Kínában”.

Orbán Viktor azt is megjegyezte, hogy „a legmagyarabb kínai város” címet Sanghaj érdemli ki, a besztercebányai születésű Hudec László építész ugyanis számos nevezetes épületet tervezett a kínai városban. Sanghaj kulturális lenyomatán rajta kívül más magyarok munkájának az eredménye is ott van – tette hozzá.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trumpot is megnézi

Két év alatt 564 milliárd forint kár érhette Magyarországot, amiért az oroszoktól vesszük a gázt

Orbán Viktor pénteken Törökországban fog szónokolni

Bizonyíték került elő arról, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával