Bulvár

Nagy Feró elmondta a véleményét Magyar Péterről

Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Külföld

Merénylet Robert Fico ellen: megszólalt Orbán Viktor

Navracsics Tibor úgy tudja, Magyarország jól használja fel az uniós pénzeket

Amennyiben Magyarország = Mészáros Lőrinc, Tiborcz István, Orbán Győző, Szíjj László, Garancsi stb. bizonyára.

Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke beszél labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én.
Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke beszél labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A csaknem 1,3 milliárd forintnyi uniós forrásból elkészült Kérész Öko- és Aktív Turisztikai Központ is példázza, hogy Magyarország jól, a tagállamok közül az egyik leghatékonyabban használja fel az uniós pénzeket – mesélte a közigazgatási és területfejlesztési miniszter a létesítmény hétfői átadóján Tiszafüreden.

Navracsics Tibor – miután húsz év alatt negyvenezer milliárd forint uniós forrás érkezett hazánkba, és jórészt ebből a pénzből lett dollármilliárdos Mészáros Lőrinc vagy szedte magát degeszre Tiborcz István – azzal kábított: ezek a fejlesztések nemcsak az ország, de az egész Európai Unió hasznára válnak, hiszen ha Tiszafüred és a Tisza-tó térsége versenyképesebbé válik, az a közösségi gazdaság versenyképességét is javítja!

Ezért nehéz megérteni azokat a döntéshozókat, akik úgy gondolják: azzal lehet büntetni Magyarországot, ha az uniós források nem jutnak el az ezeket megillető kedvezményezettekhez és projektekhez – hantázott még Navracsics, teljesen zárójelbe téve, hogy Brüsszel nem azért zárta el a pénzcsapot, hogy ne jusson pénz a megfelelő projektekre,

hanem hogy a fideszes politikusok és „vállalkozónak” csúfolt strómanjaik ne lopják el.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!