Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint jogos kirúgni valakit a véleményéért

Menczer Tamás és a Fidesz törzsszavazói.
Menczer Tamás és a Fidesz törzsszavazói. Fotó: Facebook/Menczer Tamás

Reagált Menczer Tamás arra a gyalázatos, komcsi-tempós húzásukra, ami szerint kirúgták az állami munkahelyéről azt a korábbi református lelkészt, aki felszólalt Magyar Péter szombati tüntetésén, és többek között a pedofilmosdató kegyelemért lobbizó Balog Zoltán püspökkel szemben is szót emelet.

A Fidesz egy hete kinevezett, folyamatosan Magyar Péter-lázban égő kommunikációs igazgatója most bevallotta, hogy tényleg a politikai véleményéért rúgták ki Tarr Zoltánt.

Menczer ismét a Facebook-oldalán posztolt Magyar Péterről, aki szerinte „új balos csodagyerek”. Magyar azzal vágott vissza, hogy inkább arról beszéljen, hogy elküldték Tarr Zoltánt az állami munkahelyéről. Menczer pedig erre azt felelte, hogy

„Miért kellene a kormánynak egy olyan emberben megbíznia, aki meg akarja buktatni?!”

Magyar Péternek megadom a Menczer Tamás lelkes rajongója címet. Lassan a Facebook is megadja a kényszeres kommentelőnek,…

Posted by Menczer Tamás on Tuesday, April 9, 2024

A Magyar Hang vette észre, hogy Menczer volt az egyetlen fideszes részről, aki szerint ez rendben van. Deák Dániel, a Megafon propagandistája is Facebook-bejegyzést szentelt a témának. „A világ legnormálisabb dolga, hogy kirúgták Tarr Zoltánt. Tarr Zoltán egy kormányzati háttérintézményben (Nagy Márton miniszternek is írt beszédvázlatokat) volt próbaidőn, de közben nagyszínpadra állt és kihirdette: a kormány bukásáért dolgozik. Miért is kéne alkalmaznia a kormánynak egy, a kormány bukásáért dolgozó embert?” – igazított el.

Tarr a 444.hu-nak elmesélte: hétfőn, munkaideje végeztével megcsörrent a telefonja, és rövid úton, indoklás nélkül kirúgták. Próbaidejéből 5-6 nap volt már csak hátra. A háromgyerekes családapa a lapnak hangsúlyozta, végig tisztességgel dolgozott, szakmai kifogás sohasem érte munkáját, ezért sem nagyon tud másra gondolni, mint hogy a tüntetésen elmondott beszéde volt az ok a kirúgására.

Úgy véli, eltávolítása a kormány részéről „nem volt bölcs döntés”, hiszen ezzel csak erősítik azt a képet, hogy ha a mai Magyarországon van véleményed, akkor „levágják a karod vagy kitépik a nyelved”.

Kapcsolódó friss hírek