Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Magyar Péter nagy bejelentéseket tett: országjárásra indul, és újabb megmozdulást szervez

Magyar Péter ügyvéd beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án.
Magyar Péter ügyvéd beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Saját becslése szerint több százezres tömeg gyűlt össze Magyar Péter szombati tüntetésén Budapesten, a Kossuth téren.

Drónfelvételek a Kossuth térről: https://bit.ly/dron_kossuthter_444

Posted by 444 on Saturday, April 6, 2024

A rendezvényen ezúttal is felszólalt, valamint szavalt és énekelt is Nagy Ervin színművész, a legnagyobb meglepetést pedig a korábban Orbán Viktorral is szívesen fotózkodó Rost Andrea operaénekes fellépése jelentette.

Magyar Péter megtöltötte a Kossuth teret„Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért” címen tartott…

Posted by Válasz Online on Saturday, April 6, 2024

Magyar Péter beszédében ismét hadat üzent a politikai elitnek, egyenlőségjelet téve Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc közé. Azt ígérte, hogy jövő héttől két hónap alatt bejárják az országot, és mindenkinek elviszik a valódi változás, egy új Magyarország reményét. Magyar azt is bejelentette, hogy a következő eseménye anyák napján (május 5., vasárnap) lesz.

Magyar Péter legfontosabb gondolatai a szombati beszédéből:

  • „Mostantól semmi sem lesz úgy, ahogy eddig volt. Ma a magyar nemzet megüzente a korrupt hatalomnak, hogy eddig, és ne tovább.”
  • „Talán az egész hatalmi elit megrettent a magyarok összefogásától. Egy kis garázsból indulva megrengettük a 20 éves politikai status quót, és hétről hétre többen vagyunk.”
  • „Felszólítom a közmédia vezetőit, hogy hagyják abba a hazudozást. Követelem, hogy elmondhassam élő adásban, miként képzeljük el mi az új Magyarországot!”
  • „Sokan kérdezik, hogy lesz-e még atombomba. Barátaim, az atombomba mi vagyunk, a magyar nép. Tegyetek a változásért, a megoldást ne csak tőlem várjátok.”
  • „Mi az, ami húsz éve változatlan? Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc párosa. Mesterségesen kialakították, és fenntartják a vidéki-városi, jobboldali-baloldali szembenállást. Le kell győznünk a turáni átkot, a megosztottságot, nem árkokat kell ásni, hanem hidakat kell építeni.”
  • „Az első napon feloszlatjuk a KLIK-et, hogy az iskolák fenntartója ne egy gigászi szörny legyen.”
  • „A roma embereknek befogadó közösségre van szüksége. Valódi esélyt, oktatást és értelmes, rendes megélhetést biztosító munkát adunk nekik.”
  • „A Fidesz magyarok millióit, köztük a saját szavazóit és a legelesettebbeket árult el. Ebben én nem leszek tovább bűnrészes.”

Kapcsolódó friss hírek