Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Menczer Tamás ledobta az atomot Magyar Péterre

Ez az a szint, amit csak egy kommunikációs igazgató tudhat.

Menczer Tamás ledobta az atomot Magyar Péterre
Fotó: Facebook/Magyar Péter

Óriást megy Menczer Tamás, a sportriporterből lett államtitkárból lett kommunikációs igazgató, mióta az ő nyakába szakadt a Fidesz totálisan szétesett kommunikációjának kezelése.

A solymári őrjöngőember – aki szerint kizárólag Orbán Viktor tudja megvédeni Magyarország békéjét és biztonságát – most olyanokról is kénytelen magyarázni, hogy minden irányból rettenetes „támadás alatt áll” a kormánypárt: nemrég még a pedofil-kegyelmi botrány miatt mosakodhattak, most pedig Magyar Péterrel kellene kezdeniük valamit.

Ennek kapcsán töltött fel egy átszellemült videót Menczer a Facebook-oldalára, ami alatt megjelent kommentelőként Magyar is.

Ezt javaslom mindenkinek, aki a Fidesz-KDNP-t és a kormányt támogatja❗️

Posted by Menczer Tamás on Sunday, April 7, 2024

„Tomi, azért azt jó hallani, hogy kimondod magatokról, hogy nem vagytok normális emberek. Kommunikációs géniusz vagy. Legalább ilyen jó államtitkár is voltál. Csak így tovább!”

– szúrt oda Varga Judit exférje, amire Menczer a már unásig hallott nadrágszíjas, övcsatos, konyhai pszichologizálós paneljükkel reagált, valamint…

valamint azzal vágott vissza, hogy…

hogy:

„Ja, egy apróság: a napszemüvege női.”

menczer-komment

Forrás: Facebook/Menczer Tamás

Elmés kommentje eddig kerek 100 röhögő emojit váltott ki, de Menczer többi hozzászólásán is többségben vannak a nevető fejek (mindezt úgy, hogy a videót a saját Facebook-oldalára töltötte fel, ahol elvileg a támogatói követik).

Kapcsolódó friss hírek