Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

A szerelem nem válogat: kéz a kézben fotózták le Varga Juditot az ÁSZ elnökével

A szerelem nem válogat: kéz a kézben fotózták le Varga Juditot az ÁSZ elnökével
Fotó: Facebook/Varga Judit

Úgy tűnik, Varga Judit a szarvasgombás pástétom után ráment a Tesco májkrémre: az egykori igazságügyi minisztert, Magyar Péter volt feleségét kéz a kézben fotózták le Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével.

A 444 beszámolója szerint olvasójuktól kapták a fotót, melyen Varga „bizalmas helyzetben” őgyeleg az ÁSZ-elnökkel a W Budapest ötcsillagos szálloda – az Operaházzal szemben álló régi Balettintézet nemrég átalakított épülete – bárjában.

Úgy tudjuk, hogy kormánypárti körökben mutatkoztak már együtt Varga Judit lemondása előtt is. Az Állami Számvevőszék…

Posted by 444 on Saturday, March 9, 2024

Ismert, Varga Judit a pedofil/kegyelmi botrány miatt nemrég visszavonult a közélettől és lemondott az országgyűlési képviselői mandátumáról is. Ezzel párhuzamosan pedig exférje, Magyar Péter Facebookos áriáitól, legújabban pártalapítási szándékától hangos a közélet.

A lap megjegyzi, nem először bukott le Varga az ÁSZ elnökével. A Gulyáságyú Média szerint január 4-én is egymás mellett ültek a Zeneakadémián Bogányi Gergely zongoraművész gálakoncertjén (ez még jóval Varga Judit lemondása előtt történt, amikor még aktív fideszes politikus volt).

A 444 úgy értesült, hogy Windisch Lászlót és Varga Juditot „magánéleti kapcsolat köti össze”, ami nem a közélettől való visszavonulás bejelentése után kezdődött, kormánypárti körökben mutatkoztak már együtt a lemondás előtt is.

A legizgalmasabb pillanatok azonban még valószínűleg hátravannak: amikor is Windisch ÁSZ-elnök elkezdi majd büntetgetni Magyar Péter pártját.

Kapcsolódó friss hírek