Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése
Fotó: Facebook/Magyar Péter

A 444.hu több forrásból úgy értesült, hogy Magyar Péter, Varga Judit exférje pártalapításon dolgozik, amit a Fideszt újabban teli tüdőből bíráló egykori állami cégvezető nem is cáfolt.

„Mindenképp szükség van egy olyan friss erőre, amely képes kontrollálni a jelenlegi hatalmat, ki tudja mozdítani az apátiából a jószándékú emberek millióit és képes a semmiből, egy új, más világot teremteni Magyarországon. Egy ilyen erő létrehozásáért szívesen dolgozom együtt minden becsületes honfitársammal. Most, vagy soha!”

– írta a lapnak Magyar, aki korábban már kifejtette, hogy nem tartja sokra a jelenlegi ellenzéket, velük nincs dolga.

A 444.hu kereste a parlamenti pártokat, hogy ők megkeresték-e Magyar Péter, aki a Telexnek adott interjúban beszélt ilyesmiről, konkrét formációk megnevezése nélkül.

A Momentum, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd és a DK nemmel válaszolt, a Mi hazánk viszont felvállalta, hogy már az első pillanatban történt egy kísérlet a kapcsolatfelvételre.

A Jobbik emlékeztetett, hogy Magyar Péter korábban egyeztetett Sas Zoltánnal, a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselőjével, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökével.

A 444.hu úgy értesült, hogy Simicska Lajos is próbált kapcsolatba lépni vele, de ezt Magyar cáfolta, szavai szerint vele soha nem beszélt.