Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Gazdaság

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése
Fotó: Facebook/Magyar Péter

A 444.hu több forrásból úgy értesült, hogy Magyar Péter, Varga Judit exférje pártalapításon dolgozik, amit a Fideszt újabban teli tüdőből bíráló egykori állami cégvezető nem is cáfolt.

„Mindenképp szükség van egy olyan friss erőre, amely képes kontrollálni a jelenlegi hatalmat, ki tudja mozdítani az apátiából a jószándékú emberek millióit és képes a semmiből, egy új, más világot teremteni Magyarországon. Egy ilyen erő létrehozásáért szívesen dolgozom együtt minden becsületes honfitársammal. Most, vagy soha!”

– írta a lapnak Magyar, aki korábban már kifejtette, hogy nem tartja sokra a jelenlegi ellenzéket, velük nincs dolga.

A 444.hu kereste a parlamenti pártokat, hogy ők megkeresték-e Magyar Péter, aki a Telexnek adott interjúban beszélt ilyesmiről, konkrét formációk megnevezése nélkül.

A Momentum, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd és a DK nemmel válaszolt, a Mi hazánk viszont felvállalta, hogy már az első pillanatban történt egy kísérlet a kapcsolatfelvételre.

A Jobbik emlékeztetett, hogy Magyar Péter korábban egyeztetett Sas Zoltánnal, a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselőjével, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökével.

A 444.hu úgy értesült, hogy Simicska Lajos is próbált kapcsolatba lépni vele, de ezt Magyar cáfolta, szavai szerint vele soha nem beszélt.

Kapcsolódó friss hírek