Belföld

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd

Bulvár

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Belföld

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért

Rejtélyes posztot tett közzé Varga Judit exférje: „Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba”

„Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.”

RövidenRöviden
Rejtélyes posztot tett közzé Varga Judit exférje: „Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba”
Fotó: Facebook/Magyar Péter

Rejtélyes Facebook-posztot tett közzé Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje azután, hogy szombaton Varga és Novák Katalin köztársasági elnök is bejelentette lemondását, pontosabban belebuktak az egy hete örvénylő „családbarát pedofilbotrányba”.

Magyar, aki már hét közben is szót kért, és azt írta, „nem titkolózni kell és terelni, hanem magyarázatot adni”, most arról posztolt, hogy ő is benyújtotta lemondását mindkét állami társaságban betöltött pozíciójáról, és lemond a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt.-ben viselt felügyelőbizottsági tagságáról.

A lemondás mögött azonban nála nem szakmai okok állnak, hanem mint írta:

„egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba”.

Magyar bejegyzését teljes terjedelmében idézzük, ha esetleg később eltűnne:

„A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.

Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.

12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: »Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.«

Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.”

A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami…

Posted by Péter Magyar on Saturday, February 10, 2024

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Magyar Péter: nem jött be a megafonos lejáratás, „készülnek a hamisított rendőri jelentések”

Ismét megszólalt Magyar Péter: a nemzetbiztonsági bizottság elnökével egyeztetett

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

Már hétfőn megválaszthatják a Fidesz új köztársasági elnökét