Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Újabb posztot tett közzé Varga Judit volt férje, durván beleszállt Rogán Antalba

Újabb posztot tett közzé Varga Judit volt férje, durván beleszállt Rogán Antalba
Fotó: Facebook/Magyar Péter

„Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok. A szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni”

– kezdi újabb Facebook-posztját Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje.

Magyar szombaton azzal keltett óriási meglepetést, hogy NER-kegyeltként Novák Katalin is Varga lemondása után „markukba röhögő Tónikról, Ádámokról és Barbarákról” írt, minden bizonnyal Rogán Antalra és párjára, valamint Nagy Ádám kabinetfőnökre utalva.

Vasárnap újabb bejegyzést tett közzé, ebben úgy fogalmaz: ismeri a rogáni propagandagépezetet, és szerinte minden eszközzel megpróbálják majd lejáratni.

„Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért”

– olvasható a posztban.

Azzal kapcsolatban, hogy miért hallgatott eddig, „miért csak most világosodott meg”, Magyar azt hozza fel, hogy „ennek egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat”.

„Harmadrészt pedig, bárki bármit is állit, a Fidesz többsége nem Rogán Antal és a hozzá hasonlók, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért” – így a poszt, és még tovább is megy. Magyar szerint ugyanis

„ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a »találmányából szerzett« milliárdokat”

– utalt ezzel arra, hogy Rogán Antal állítólag nem, dehogy korrupciós üzelmekből szedte meg magát, hanem egy korábbi „találmánya” után járó fizetségből lett milliárdos.

„Ne féljetek!” – zárta posztját Magyar, akinek ironikus módon most már ez a két szó szerepel a Facebook-becenevénél is.

Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok. A szabadságnak mindig ára van, néha…

Posted by Péter Magyar on Sunday, February 11, 2024

Kapcsolódó friss hírek