Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Bűnügy

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Juhász Péter üzent Magyar Péternek: „Jó csapat lehet belőlünk”

Juhász Péter üzent Magyar Péternek: „Jó csapat lehet belőlünk”
Fotó: Facebook/Juhász Péter

Juhász Péter nyílt levélben fordult Magyar Péterhez, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjéhez, aki néhány napja folyamatosan világosodik meg a NER természetét illetően, és egyre durvább posztokkal száll bele a Rogán Antal-félékbe.

Juhász, mint a fideszes lejáratások és rágalomhadjáratok rutinos megtapasztalója megnyugtatta Magyart,

„önmagában az, hogy lemondtál néhány pozícióról, az nem egyenlő a hallgatás megtörésével. Azért még nem jár az általad felsorolt sok büntetés. Az azoknak a sorsa, akik szembeszállnak a rendszerrel, ahogy írod, a magyar hazát szolgálva.”

Az ellenzéki politikus arról is írt: érti, hogy Magyar mostantól nem akar cinkos lenni; de még néma, és bűnösök közt cinkos, aki néma. Ugyanakkor őszintén hiszi, hogy valaki megváltozhat egy ügy hatására.

„Több olyan emberrel találkoztam már aki hasonló cipőben járt, mint te. Egy ideig azt hitte jó ügyet szolgált, amikor felderengett, hogy talán mégsem, akkor belekényelmesedett, és a végére teljesen beszippantotta és ugyanolyan romlottá vált maga is, mint ez az ocsmány rendszer. De találkoztam nem eggyel, nem kettővel aki beleállt az ügyébe. Akinek eljött az a pont az életében, amikor az erkölcs felülírta a hatalmi érdeket, a személyes egzisztenciát, a hazug lojalitást. Nemes szándék, tiszta szív, egyenes gerinc. Ha megvan, menni fog” – üzente Juhász Magyar Péternek, felajánlva, hogy ha tényleg úgy érzi, nyilvánosságra hozna valamit, benne partnerre talál.

„Jó csapat lehet belőlünk: te tele vagy információval, én tele vagyok tettvággyal, és nem hátrálok meg holmi Rogántól. Papírom van róla”

– írta Juhász Péter.

Kedves Magyar Péter! Azt írod a posztodban, hogy "sokan kérdezik, hogy eddig miért hallgattam, miért csak most…

Posted by Juhász Péter on Sunday, February 11, 2024

Kapcsolódó friss hírek