Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Nem akárki bukkant fel a Fidesz lehetséges főpolgármester-jelöltjei között

Győrfi Pál nevét is bedobták egy közvéleménykutatásba, megszondázni az embereket, hogy mit szólnának hozzá.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél a Toyota magyarországi márkakereskedés által felajánlott gépkocsik átadásán a Toyota budaörsi központjában 2020. április 6-án.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél a Toyota magyarországi márkakereskedés által felajánlott gépkocsik átadásán a Toyota budaörsi központjában 2020. április 6-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Újabb ismert személy esetleges főpolgármester-jelöltségét tesztelheti a közvéleményen a kormányoldal – értesült a 24.hu.

A lap tudomása szerint egy, a napokban végzett közvélemény-kutatásban Karácsony Gergely lehetséges kihívójaként a már régóta ismert nevek – Szentkirályi Alexandra és az Vitézy Dávid – mellett rákérdeztek

Győrfi Pálra, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjére is.

A kutatást végzők állítólag több lehetséges forgatókönyvet is vázoltak. Először megpróbálták felmérni egy háromszereplős verseny (Karácsony kontra Vitézy és Szentkirályi vagy Győrfi) várható kimenetelét; illetve arról is érdeklődtek a megkérdezetteknél, hogy kire szavaznának, ha Szentkirályi, Győrfi, vagy Vitézy egyedül indulna a jelenlegi főpolgármesterrel szemben.

Ez felveti annak lehetőségét, hogy a Fidesz bizonyos esetben elképzelhetőnek tartja Vitézy támogatását – erre korábban Tarlós István volt főpolgármester utalt – értékel a lap.

Kapcsolódó friss hírek