Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Kigyulladt egy családi ház Isaszegen, egy nő meghalt

Nem zárható ki, hogy ágyban dohányzás vezetett a tragédiához.

Kigyulladt egy családi ház Isaszegen, egy nő meghalt
Fotó: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Egy idős nő meghalt, miután kigyulladt egy családi ház Isaszegen – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfőn. Halásztelken ugyancsak meghalt egy ember hétfőn, miután kigyulladt a ruhája.

Mukics Dániel az Isaszegen történtekkel kapcsolatban azt írta, hogy hétfő délelőtt érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, miszerint a Rákóczi utcában kigyulladt egy 100 négyzetméteres ingatlan hálószobája és az épület füsttel telítődött.

Egy idős nőt a hozzátartozói vittek ki az épületből, megkísérelték újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

A gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották a két négyzetméteren pusztító tüzet, visszahűtötték az izzó részeket, majd hőkamerával átvizsgálták a helyiséget – közölte.

Mukics Dániel szerint nem zárható ki, hogy ágyban dohányzás vezetett a tragédiához, azonban a tűz pontos keletkezési körülményeit vizsgálati eljárás keretében fogják tisztázni.

A szóvivő közölte azt is, hogy egy égő, vagy akár csak parázsló matrac is rendkívül erősen füstöl, ezért a hálószobában különösen fontos az elővigyázatosság, nem tanácsos ágyban cigarettázni. Már egy tenyérnyi helyen lévő izzás is képes halálos füstmérgezést okozni, ezért a hálószobába mindenképpen javasolt füstérzékelőt beszerezni – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek