Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Rendkívüli bejelentésre készül a kormány

Újabb Kormányinfót hirdetettek holnapra, az esemény 13 órakor kezdődik.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban 2022. november 30-án.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban 2022. november 30-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A szokásos délelőtti időponthoz képest valamivel később, 13 órakor kezdődik holnap a csütörtöki Kormányinfó – derül ki Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Facebook-posztjából.

Hogy miről lesz szó a tájékoztatón, azt egyelőre nem tudni. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a mottó az lesz, hogy „Mit, miért tesz a kormány?”

Holnap 13:00-kor Kormányinfó.Élőben követhető Magyarország Kormánya Facebook-oldalán és az M1 műsorán.

Posted by Szentkirályi Alexandra on Wednesday, November 8, 2023

A Portfolio találgatása szerint a témák között minden bizonnyal szó lesz a nemzeti konzultációról, az EU-források érkezéséről (illetve késlekedéséről), energetikai ügyekről (miután Bulgária súlyos adót vet ki az orosz vezetékes gáz tranzitjára), adózási változásokról (a túró rudi áfacsökkentésétől a vállalkozói adóváltozásokig és az üzemanyag jövedéki adójával kapcsolatos friss változásig), de a háborús fejleményekről és az uniós bővítésről is.

A Komrányinfó ezúttal is élőben követhető lesz a kormány Facebook-oldalán és az M1 propagandacsatornán.

Kapcsolódó friss hírek