Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Ámokfutásba kezdett Youhuu: fenekeket rugdos és fogdos, focimeccsen idétlenkedik az atlétikai vb kabalája

Részlet a Mokka adásából.
Részlet a Mokka adásából.

Pénteken mutatták be hivatalosan az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság kabalaállatát, a busóra emlékeztető rackajuhot, Youhuu-t. Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, korábbi köztévés propagandista a bemutatón azt ígérte, „életre szóló élmény” lesz ezzel az infantilis mókamesterrel nézni a vb-t.

Youhuu nem akart csalódást okozni főnökének, így már az első munkanapján alaposan rákapcsolt, és szekunder szégyenérzettel vegyes ámulattal figyelhettük trollkodásait. A 444.hu szúrta ki, hogy a kabalafigura az ATV Start című műsorában megpróbálta seggberúgni a hírolvasót:

A Mokkában pedig Rubint Rékát ölelgette, majd azt imitálta, hogy megpaskolja a celeb fenekét:

A kergebirkát este a Puskás Akadémia – Újpest (3-3) NB I-es labdarúgó-mérkőzésre is beszabadították. Elvileg a kezdőrúgás elvégzése lett volna a feladata, de – nem tudni, mennyire volt megjátszott a jelenet – Youhuu-nak nem akaródzott lemenni a gyepről, így végül a biztonságiak „dobták ki”:

Youhuu műsora a PAFC-Újpest meccs előtt

Az atlétikai világbajnokság kabalafigurája, Youhuu végezte el a kezdőrúgást a PAFC-Újpest mérkőzést megelőzően. 😂⚽️A rackajuh pedig ha már ott volt a helyszínen, egy kis műsorral is kedveskedett a kilátogatóknak és a kameráknak. 😄

Posted by M4 Sport on Friday, August 4, 2023

Kapcsolódó friss hírek