Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Bemutatkozott Youhuu, a rackajuh: Németh Balázsnak utoljára Orbán Viktor okozhatott ekkora erekciót

Már azt is tudni lehet, hogy ez lesz a „világ valaha volt legszórakoztatóbb világbajnoksága”.

Schmidt Ádám, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára, a budapesti atlétikai világbajnokság kormánybiztosa (b) kezet fog Youhuuval, a 2023-as a budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurájával bemutatkozásán, középen Németh Balázs, a budapesti atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. augusztus 4-én.
Schmidt Ádám, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára, a budapesti atlétikai világbajnokság kormánybiztosa (b) kezet fog Youhuuval, a 2023-as a budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurájával bemutatkozásán, középen Németh Balázs, a budapesti atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. augusztus 4-én. Fotó: Facebook/Schmidt Ádám

Bemutatkozott Youhuu, a rackajuh, az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurája, amely a szervezők szerint „életre szóló élményt biztosít majd a versenyre kilátogatóknak”.

„Csodát mutatunk, csoda lesz maga Youhuu tevékenysége is és az egész világbajnokság, ami itt vár ránk 15 nap múlva” – ragadtatta el magát a pénteki sajtóeseményen Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, a közmédia bukott propagandistája, hogy aztán még tovább fokozza az infantilis agyhalált:

„Youhuuval együtt lenni élmény, és azt szeretném, ha 400 ezer ember itt a helyszínen megtapasztalná: őt látni, a mókamestert megtapsolni, vele együtt nevetni, az egy óriási élmény, sőt talán nem túlzás azt állítani, hogy egy életre szóló élmény”!

Németh Balázs úgy tudja: a kabalafigurának kulcsszerepe lesz abban, hogy a „világ valaha volt legszórakoztatóbb világbajnokságára” kerüljön sor augusztus 19. és 27. között Budapesten, ehhez több zenész, mutatványos, attrakció és játék is hozzájárul majd.

1️⃣5️⃣ nappal a budapesti atlétikai világbajnokság előtt a sajtó számára is bemutatkozott Youhuu, a vb kabalafigurája, akit nagy médiafigyelem kísért. 🐑📹World Athletics Championships Budapest 23

Posted by Dr. Schmidt Ádám on Friday, August 4, 2023

„Ahhoz, hogy ez legyen a legjobb világbajnokság, szükségünk van egy ilyen gyönyörű létesítményre, nagyságrendileg 400 ezer szurkolóra, elképesztő képességekkel megáldott sportolókra és a fergeteges hangulatra is, melynek hangulatfelelőse Youhuu, a rackajuh lesz, aki rendkívül szórakoztató és magával ragadó” – kontrázott Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, majd Németh Balázzsal együtt beinvitálták a Nemzeti Atlétikai Központba a kabalafigurát, amely a MATE-GEAC fiatal atlétáival vonult be a pályára, és adott ízelítőt „csintalan természetéből”.

Kapcsolódó friss hírek