Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Németh Balázs megvédte „támadóitól” a budapesti atlétikai vb tahó kabalafiguráját

Németh Balázs megvédte „támadóitól” a budapesti atlétikai vb tahó kabalafiguráját
Fotó: Facebook/Németh Balázs

Mint korábban megírtuk, hivatalos bemutatása után azonnal ámokfutásba kezdett a Youhuu nevű rackajuh-figura, a budapesti atlétikai világbajnokság kabalaállata.

A riportert seggberúgó, Rubint Réka fenekét paskolgató, focimeccsen randalírozó figurát Németh Balázs, az atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, korábbi köztévés propagandista védte meg.

A bukott propagandista „Németh Balázs vagyok” nevű Facebook-oldalán azt írta, „mosoly, jókedv, nevetés – ezt hozta magával Youhuu, az atlétikai vb rackája. Pénteken mutattuk be, azóta meghódította Magyarországot”.

„Bármerre jártam vele az elmúlt napokban, mindenhol óriási szeretettel fogadták. A tervek szerint mától néhány napot pihen, de augusztus 19-től olyan fergeteges show-t ígér, amilyet még nem látott a világ”

– riogatta a jobb érzésű sportrajongókat Németh. Majd gyakorlatilag lehazaárulózta azokat, akik nem vevők az efféle „humorra”:

„Na jó! Még mindig van egy törpe kisebbség, amelyik azt hiszi, »kötelező« bírálnia a hazai rendezésű nagy sporteseményeket, így az atlétikai vébét és persze Youhuu-t is. Náluk beakadt a lemez: miközben már ők is látják, hogy mennyi előnnyel jár Magyarország és a magyar emberek számára egy atlétikai világbajnokság megrendezése, de azért megszokásból még támad(gat)ják.”

Németh Balázs Facebook-bejegyzésében azt is írta, biztos benne, hogy a „támadók/hisztizők” közül is rengetegen kint lesznek a Nemzeti Atlétikai Központban.

😁 Mosoly, jókedv, nevetés – ezt hozta magával Youhuu, az atlétikai vb rackája. Pénteken mutattuk be, azóta meghódította…

Posted by Németh Balázs vagyok on Saturday, August 5, 2023

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül