Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Németh Balázs megvédte „támadóitól” a budapesti atlétikai vb tahó kabalafiguráját

Németh Balázs megvédte „támadóitól” a budapesti atlétikai vb tahó kabalafiguráját
Fotó: Facebook/Németh Balázs

Mint korábban megírtuk, hivatalos bemutatása után azonnal ámokfutásba kezdett a Youhuu nevű rackajuh-figura, a budapesti atlétikai világbajnokság kabalaállata.

A riportert seggberúgó, Rubint Réka fenekét paskolgató, focimeccsen randalírozó figurát Németh Balázs, az atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, korábbi köztévés propagandista védte meg.

A bukott propagandista „Németh Balázs vagyok” nevű Facebook-oldalán azt írta, „mosoly, jókedv, nevetés – ezt hozta magával Youhuu, az atlétikai vb rackája. Pénteken mutattuk be, azóta meghódította Magyarországot”.

„Bármerre jártam vele az elmúlt napokban, mindenhol óriási szeretettel fogadták. A tervek szerint mától néhány napot pihen, de augusztus 19-től olyan fergeteges show-t ígér, amilyet még nem látott a világ”

– riogatta a jobb érzésű sportrajongókat Németh. Majd gyakorlatilag lehazaárulózta azokat, akik nem vevők az efféle „humorra”:

„Na jó! Még mindig van egy törpe kisebbség, amelyik azt hiszi, »kötelező« bírálnia a hazai rendezésű nagy sporteseményeket, így az atlétikai vébét és persze Youhuu-t is. Náluk beakadt a lemez: miközben már ők is látják, hogy mennyi előnnyel jár Magyarország és a magyar emberek számára egy atlétikai világbajnokság megrendezése, de azért megszokásból még támad(gat)ják.”

Németh Balázs Facebook-bejegyzésében azt is írta, biztos benne, hogy a „támadók/hisztizők” közül is rengetegen kint lesznek a Nemzeti Atlétikai Központban.

😁 Mosoly, jókedv, nevetés – ezt hozta magával Youhuu, az atlétikai vb rackája. Pénteken mutattuk be, azóta meghódította…

Posted by Németh Balázs vagyok on Saturday, August 5, 2023

Kapcsolódó friss hírek