Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bukik a’ Orbán: Csintalan Sándor újra belelépett az MSZP-be

Bukik a’ Orbán: Csintalan Sándor újra belelépett az MSZP-be
Fotó: Facebook/Csintalan Sándor

Csintalan Sándor, az MSZP korábbi ügyvezető alelnöke ismét tagja lett a Magyar Szocialista Pártnak. A politikus a párt kecskeméti szervezetéhez csatlakozott – írja a Telex az MSZP szerdai közleménye nyomán.

A balfasz ellenzéki pártok állapotát, kommunikációs készségeit jól mutatja, hogy 2023-ban még mindig nem képesek feltölteni a közleményeiket a honlapjukra vagy a Facebook-oldalukra (hogy minél könnyebben hozzáférhetővé váljon a mondandójuk), hanem csupán fű alatt küldözgetik annak a 20-30 újságírónak, akit még a Káder-rendszerből ismernek.

„Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy társelnökként én köszönthetem Csintalan elvtársat a közösségünkben. Abban a közösségben, amely számára nagyon fontos, hogy mindig tudja, hova tart, de soha nem felejti el, hogy honnan indult. Az ilyen emberek tudnak minket horgonyként kötni a múltunkhoz és az értékeinkhez” – magyarázta állítólag Komjáthi Imre társelnök Csintalan érkezését.

A Telex emlékeztet, Csintalan Sándor még a rendszerváltás előtt, 1977-ben lépett be az MSZMP-be, majd 1990-ben csatlakozott az MSZP-hez. Rögtön bekerült a párt országos elnökségébe, majd 1994 októberében a párt ügyvezető alelnökének választották. A 1998-as országgyűlési választáson egyéni mandátumot szerzett Budapesten, később azonban háttérbe vonult, és a ciklus végén kilépett a pártból. 2007-ben aztán belépett a Fideszbe, ahonnan tíz évvel később távozott.

Egy ideig a Hír TV-ben volt műsora, az elmúlt években pedig a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorának állandó vendége, ahol rendszeresen kutyázza, kollaboránsozza az ellenzéket – ennek ellenére sikerült most az egyik legnyilvánvalóbban kollaboráns hírhedt maffiaszervezetbe ejtőernyőznie.

Kapcsolódó friss hírek