Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Gálvölgyi János megható üzenetet és friss fotót küldött a kórházból

Gálvölgyi János és felesége a kórházban, lányuk fotóján.
Gálvölgyi János és felesége a kórházban, lányuk fotóján. Fotó: Facebook/Gálvölgyi Dorka

Először szólalt meg – még ha csak írásban is – Gálvölgyi János azóta, hogy tüdő- és szívelégtelenség miatt súlyos állapotban került kórházba. Emlékezetes, a színészt május 10-én lányai vitték be a sürgősségire, mert nem jött érte időben a mentő.

Gálvölgyi esetéből országos botrány lett, és az eleinte furcsán kommunikáló Győrfi Pál mentős-szóvivő végül bocsánatot kért a művész családjától. Egy belső vizsgálat is arra jutott, hogy mulasztás történt a színész esetében.

Gálvölgyi János lánya, Gálvölgyi Dorka kedd este újabb fejleményekkel szolgált apja állapotáról. Mint Facebook-bejegyzésében írja, nagyon jólesik neki, hogy rengetegen érdeklődnek édesapja állapota felől, de most végre egy olyan üzenetet továbbíthat, amit maga a beteg írt:

“Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk! Gálvölgyi János”

– olvasható a megható üzenetben, egy friss fotót mellett:

https://www.facebook.com/dorka.galvolgyi/posts/pfbid0NLQ1j96uK4hgt63XsbKdFh8iYMmbwJAxqaRc4AtPc6j7PtxBmt8Jo3ykvwgZNEhXl?__cft__[0]=AZUreDulVjvyeuwzSoWFWtX7Fi4m6cJXhAJ3oaQGQo_2eGNjRMB-Tfm602YAuSyR4aSPyBHM5YpJrNnsAhQkWq_qkqbt-WLGoXzNSNMGtg6Ln1uz_HvLa6qI-JKo764BhbY&__tn__=%2CO%2CP-R

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz