Kultúra

Tömeges kirúgás kezdődött a Petőfi Rádiónál, a zenei szerkesztő is ment a levesbe

Bűnügy

Börtönőrök életveszélyesen megvertek egy fogvatartottat, őrizetbe vették őket

Baleset

Holtan esett össze egy 12 éves diák Tiszadadán, az iskolában

Győrfi Pál, miután egy órán át nem jött a mentő Gálvölgyi Jánosért: nem számít, hogy valaki híres-e vagy sem

Mindenesetre vizsgálat indult a mentőknél a színművész esete miatt.

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél a Toyota magyarországi márkakereskedés által felajánlott gépkocsik átadásán a Toyota budaörsi központjában 2020. április 6-án.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél a Toyota magyarországi márkakereskedés által felajánlott gépkocsik átadásán a Toyota budaörsi központjában 2020. április 6-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Szerdán lányai szállították súlyos légzési panaszokkal kórházba Gálvölgyi János színművészt, miután a telefonon riasztott mentők nem érkeztek meg időben.

A család mai közleménye szerint Gálvölgyi állapota súlyos, de stabil. Azt ígérték, ha változás állna be, tájékoztatják a közvéleményt.

Gálvölgyi János esete a Rádió1 Balázsék című reggeli műsorában is téma volt, ahol Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője arról beszélt: őszintén sajnálják, ami történt, nagyon szeretik a művész urat, valamint együttéreznek a családdal is, és szorítanak a felépüléséért.

Győrfi Pál elmondta, hogy a segélyhívás alapján „P2-es sürgősségi kategóriába sorolták az esetet”, ami nem a közvetlen életveszély kategória. Amikor a mentőt indították, körülbelül 41 perccel az első hívás után, akkor érkezett a telefon a hozzátartozóktól, hogy elindultak más járművel a kórházba – magyarázta Győrfi.

A mentősök szóvivője hozzátette, vizsgálat indult az ügyben. Megjegyezte még, hogy az ő szakmájukban „az nem számít, hogy valaki híres-e vagy sem, az állapot súlyossága számít”.

Ezek is érdekelhetnek

Holtan esett össze egy 18 éves fiatal egy budapesti aluljáróban

Holtan esett össze egy 12 éves diák Tiszadadán, az iskolában

Ingyenesen nézhető három klasszikus magyar film a Filmión vasárnap estig

Tömeges kirúgás kezdődött a Petőfi Rádiónál, a zenei szerkesztő is ment a levesbe

Olyan hangosan szeretkezett egy budapesti pár, hogy mentőt hívtak rájuk

Összeesett a szerelő egy budapesti lakásban, a háztulajdonos kezdte meg az újraélesztést