Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Győrfi Pál, miután egy órán át nem jött a mentő Gálvölgyi Jánosért: nem számít, hogy valaki híres-e vagy sem

Mindenesetre vizsgálat indult a mentőknél a színművész esete miatt.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél a Toyota magyarországi márkakereskedés által felajánlott gépkocsik átadásán a Toyota budaörsi központjában 2020. április 6-án.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél a Toyota magyarországi márkakereskedés által felajánlott gépkocsik átadásán a Toyota budaörsi központjában 2020. április 6-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Szerdán lányai szállították súlyos légzési panaszokkal kórházba Gálvölgyi János színművészt, miután a telefonon riasztott mentők nem érkeztek meg időben.

A család mai közleménye szerint Gálvölgyi állapota súlyos, de stabil. Azt ígérték, ha változás állna be, tájékoztatják a közvéleményt.

Gálvölgyi János esete a Rádió1 Balázsék című reggeli műsorában is téma volt, ahol Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője arról beszélt: őszintén sajnálják, ami történt, nagyon szeretik a művész urat, valamint együttéreznek a családdal is, és szorítanak a felépüléséért.

Győrfi Pál elmondta, hogy a segélyhívás alapján „P2-es sürgősségi kategóriába sorolták az esetet”, ami nem a közvetlen életveszély kategória. Amikor a mentőt indították, körülbelül 41 perccel az első hívás után, akkor érkezett a telefon a hozzátartozóktól, hogy elindultak más járművel a kórházba – magyarázta Győrfi.

A mentősök szóvivője hozzátette, vizsgálat indult az ügyben. Megjegyezte még, hogy az ő szakmájukban „az nem számít, hogy valaki híres-e vagy sem, az állapot súlyossága számít”.

Forgalmas utcán esett össze egy férfi Gárdonyban, autósok mentették meg az életét

Felborult egy mentőautó Budapesten

Nem akárki bukkant fel a Fidesz lehetséges főpolgármester-jelöltjei között

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Szétverték, csikkekkel, sörrel öntötték tele a Keleti pályaudvar zongoráját